objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 5. januar 2008 ob 08:04

Imam jajca in jih znam uporabljati!
Francoski predsednik Nicolas Sarkozy se požvižga na kritike glede stila življenja
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Francoski predsednik Nicolas Sarkozy se požvižga na kritike, ki jih je deležen zaradi načina svojega življenja in ljubezenske zveze z nekdanjim top modelom, Italijanko Carlo Bruni. Zaljubljenca sta božične praznike preživela v Egiptu, pri tem pa sta se nastavljala fotografom. Takšno medijsko izpostavljanje pa je v Franciji izzvalo burne reakcije. Sarkozy je ogorčenim Francozom v časopisu Le Canard Enchain odgovoril v svojem slogu. Dejal je, da sta 12 let Elizejski palači vladala babica in dedek, pri tem je mislil svojega predhodnika Jacquesa Chiraca in njegovo soprogo. "Jaz imam svoj stil in ljudje se bodo morali na to navaditi. Zdaj imajo Francozi pravega moškega, ki ima jajca in jih zna tudi uporabljati," je slikovito dejal Sarkozy.
Slednji je sicer med predsedniško kampanjo zaradi svoje nizke rasti dobil vzdevek Tom Cruise, očitali pa so mu tudi, da se obnaša kot kakšna holivudska zvezda. Vzdevek mu je nadel nekdanji francoski premier Dominique de Villepin.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nicolas Sarkozy Carlo Bruni Jacquesa Chiraca Tom Cruise, Dominique de Villepin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Imam jajca in jih znam uporabljati!