objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 11. januar 2008 ob 08:51

Ferrari bejba: Urša Čepin vozi zverino F430
Voditeljica na TV Paprika je na 230.000 evrov vrednega belega ferrarija čakala dve leti
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Plavolaska z bujnimi oblinami Urša Čepin se na delo, na TV Paprika vodi oddajo z glasbenimi željami, vozi s precej drago cestno zverino, ferrarijem F430 kabrioletom.

Seksi Urša, njen mož je ljubljanski poslovnež Aleš Čepin, je že od nekdaj nora na športne avtomobile in tako se ji je konec lanskega poletja izpolnila ena od velikih želja: mož ji je podaril 230.000 evrov vrednega ferrarija. Ker si je zaželela, da bo njen novi jekleni konjiček bele barve, notranjost pa v rdečem usnju, je nanj čakala kar dve leti.

Čepinova, bila je tudi ena izmed superfinalistk za Miss Hawaiian Tropic 2007, ima poleg belega ferrarija, ki je edini te barve v Sloveniji, še mercedesa SL in ML, ki sta sicer bolj primerna za vožnjo pozimi. Za naš portal je Urša, ki bo čez nekaj dni dopolnila 23 let, še povedala, da komaj čaka poletje, ko  bo lahko svojega jeklenega lepotca malo bolje izkoristila.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urša Čepin Aleš Čepin

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ferrari bejba: Urša Čepin vozi zverino F430