objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 15. januar 2008 ob 09:08

Ne Dodi, ampak kirurg Hasnat Khan
Butler pokojne princese Diane na sodišču razkril njene prave poročne načrte
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Na dan je prišla še ena skrivnost pred več kot desetimi leti tragično preminule britanske princese Diane. Njen butler Paul Burrell je namreč na sodišču izjavil, da naj bi se privlačna princesa, bivša žena princa Charlesa, nameravala poročiti s kirurgom Hasnatom Khanom in ni niti razmišljala, da bi obljubila večno zvestobo svojemu ljubimcu Dodiju al-Fayedu.

Burell je še dodal, da je pokojna Diana menila, da je Khan njena sorodna duša. Kljub temu pa je zvezo z njim prekinila mesec dni pred nesrečo. Butler je pojasnil, da je bila zveza z Dodijem le kratkotrajna zabava in da je bil prstan, ki ji ga je podaril, le znak prijateljstva. Princesa Diana in njen prijatelj Dodi al-Fayed sta umrla 31. avgusta leta 1997 v prometni nesreči v središču Pariza.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Diane Paul Burrell Charlesa Hasnatom Khanom Dodiju al-Fayedu

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ne Dodi, ampak kirurg Hasnat Khan