objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 22. januar 2008 ob 07:12

Seksi Sanja Grohar najbolj klikana
Nekdanja misica je ugotovila, da je My Space odlična priložnost za komuniciranje z oboževalci
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Ena od tistih znanih Slovenk in Slovencev, ki so kmalu ugotovili, da je spletna stran My Space odlična priložnost za komuniciranje z oboževalci in navezovanje poslovnih stikov, je tudi Sanja Grohar. Stran eks misice, pevke in televizijske voditeljice je postala celo najbolj obiskana na tem svetovnem portalu, saj je nanjo od oktobra 2006 pa do zdaj kliknilo že 100.000 obiskovalcev.

Sanja na My Spaceu redno objavlja svoje nove komade in fotografije, tudi tiste iz zasebnega življenja. Pevka pravi, da ima precej računalniškega znanja za urejanje svojega portala, vsak dan pa prejema številna vprašanja, tudi iz tujine, in vsem skuša v najkrajšem roku odgovoriti.

Ob tem dodajmo, da je na drugem mestu po obiskanosti na My Spaceu stran priljubljenega raperja Trkaja. Med zadnjimi, ki so si na tem spletnem mestu ustvarili svoj profil, pa sta televizijska voditeljica Marlenna in pevka Maja P.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar Trkaja Marlenna Maja P

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Seksi Sanja Grohar najbolj klikana