objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 23. januar 2008 ob 06:47

Razvpita Marlenna do onemoglosti žurala in nastopala v Londonu
TV voditeljica bo postala tudi piarovka; s Sestrami pa naj bi se že letos vrnila na sceno
2008 Pozareport

Odpri galerijo

"V Londonu sem razturila! Bili so čisto navdušeni nad mojim izgledom in glasom, rekli so da me bojo še povabili!! Sicer pa pregrešno dragi London je vreden svoje cene, ker je naravnost fantastičen, mešanica kultur, šoping in nočno življenje je res megaaaa!!!," so prve besede Marlenne (oziroma Tomaža Miheliča), televizijske voditeljice in članice skupine Sestre po vrnitvi iz Londona minuli konec tedna. Tam je obiskala prijatelja Renata Volkerja - Reneja, enega prvih znanih Slovencev, ki je javno priznal da je gej.

Reneja se mnogi spomnijo po tem, da je pred leti organiziral velik koncert v ljubljanskih Križankah, na katerem so nastopile tudi glasbene dive, kot sta na primer Helena Blagne in Nuša Derenda. Rene se je izkazal tudi kot avtor besedil za pesmi Omarja Naberja, kot je na primer uspešnica Vse, kar si želiš. Po smrti svojega fanta, umrl je za redko boleznijo, ki jo povzroča virus west nile, staknil pa ga je na potovanju v Egipt, se je preselil v London. Tam že štiri leta dela kot učitelj, enkrat na mesec pa organizira orientalski večer v klubu Salla.

V omenjenem klubu je nastopila tudi Marlenna, ki se menda s skupino Sestre še letos vrača na slovensko glasbeno sceno, in navdušila. Sicer pa se televizijska voditeljica podaja tudi v piarovske in organizacijske vode. Razvpiti slovenski transseksualki Salome pomaga pri organizaciji mega žura Diva Carneval, ki bo 2. februarja v ljubljanski diskoteki Factory.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marlenne Tomaža Miheliča Renata Volkerja - Reneja helena blagne nuša derenda Omarja Naberja Salome

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpita Marlenna do onemoglosti žurala in nastopala v Londonu