objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 22. januar 2008 ob 15:03

Gola Carla razbesnila Sarkozyja
Na internetu so se pojavile erotične fotografije Brunijeve, slikane za Playboy; video
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Ravno v času, ko se francoski predsednik Nicolas Sarkozy trudi popraviti svoj ugled, so začele po internetu krožiti fotografije njegove izbranke, bivše manekenke in pevke, atraktivne Italijanke Carle Bruni, iz časov, ko je gola pozirala za Playboy, kar je močno povišalo pritisk prvem možu Francije. Carla s privlačnimi oblinami na internetu ni niti malo v oporo Sarkozyju, ki skuša dokazati, da je resen in odgovoren predsednik.

Vse kaže, da je nekoč priljubljenemu francoskemu liderju, potem ko se je ločil od svoje soproge Cecilie ter Francozom in celemu svetu obelodanil, da je spet zaljubljen, sreča obrnila hrbet. Nenadoma je izgubil kar precejšnje število somišljenikov. Kar 48 odstotkov Francozov namreč meni, da predsednik ne opravlja dobro svojega dela. Očitajo mu, da preveč pozornosti posveča svojemu zasebnemu življenju, predvsem druženju s privlačno Carlo, namesto da bi se ukvarjal z državnimi temami. Predvsem starejši volivci so se masovno obrnili proti njemu in ne odobravajo njegove zveze s postavno Italijanko. "Francija si želi predsednika, ki ji bo pomagal v krizi, in ne predsednika, ki se zabava," je dejal Denis Muzet, direktor Institut Mediascopie.

Sarkozyju priljubljenost pada, Carlina popularnost narašča
Sarkozy in Brunijeva sta se menda poročila, česar pa francoski lider ni ne potrdil ne zanikal. Prvo priložnost, da bi si povrnil svoj ugled resnega politika, je zapravil, ko je pred kratkim v Elizejski palači kot zaljubljeni najstnik govoril o svoji ljubezni s Carlo, namesto da bi se osredotočil na pereče težave v državi. Njegov ugled je dodatno oskrunila tudi bivša soproga Cecilia, ki ga v svoji, nedavno objavljeni knjigi, opisuje kot velikega ženskarja, ki mu celonočne zabave z nežnejšim spolom niso tuje, pozneje pa se ne more spomniti niti njihovega imena. Medtem ko Sarkozyju priljubljenost pada, Carlina močno narašča. Ricard Gay, lastnik italijanske modne agencije, za katero je privlačna Carla delala pet let, jo je opisal kot "nepredvidljivo žensko z izjemnim seksapilom in šarmom, ki se tega dobro zaveda". Dodal je še, da ni prepričan, ali je ljubezen do Sarkozyja prava ali pa gre zgolj za željo po novi izkušnji.
Ob tem dodajmo, da je Brunijeva za današnjo izdajo francoskega dnevnika Liberation zanikala, da bi se že bila poročila s Sarkozyjem. Ob tem je zatrdila, da je poroka vsekakor v njunih načrtih.
Videoposnetek seksapilne Carle si lahko ogledate tukaj.

 

 


Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nicolas Sarkozy Carle Bruni Cecilie Denis Muzet Ricard Gay,

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Gola Carla razbesnila Sarkozyja