objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 22. januar 2008 ob 14:34

Kako se zadeva Amy Winehouse
Britanski tabloid The Sun je objavil šokanten posnetek škandalozne pevke, ki uživa drogo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Vse optimistične zgodbe o odvajanju od drog in novem življenju problematične Amy Winehouse so se razblinile, ko je britanski tabloid The Sun objavil šokanten video, ki jo prikazuje v družbi s prijateljico in uživanju droge. Snifanju kokaina in zdrobljenega ecstasyja je sledilo kajenje cracka, Amy pa je vse to simbolično opravila pred sliko z lastne poroke, na kateri sta s soprogom Blakeom Fielderjem-Civilom. Pevka v videu priznava, da je popila šest tablet valiuma za pomiritev, oseba, ki jo je snemala, pa jo ob tem opozarja, naj bo previdna, ker je po tleh razbito steklo. Šokanten video je bil posnet na njenem domu v vzhodnem Londonu in dokazuje, da je Amy daleč od reševanja težav, ki ji uničujejo kariero, lahko pa bi jo stale tudi življenja.


Škandalozna zvezdnica se je v minulih mesecih trudila svojo družino in javnost prepričati, da je opustila drogiranje, novi video pa je spet šokiral njene najbližje, ki se trudijo z njo priti v stik. Pevka je seveda izklopila mobitel, zato njeni sorodniki niti ne vedo, kje je in če je z njo vse v redu. "Amy je mrtva ženska, ki hodi. Morali bi jo prijeti za njene rumene lase in jo pokazati otrokom, ki se v bolnišnicah borijo za življenja. (...)  Ko sem gledala ta video, sem pomislila, da je njena smrt samo še vprašanje časa," piše kolumnistka Suna Jane Moore, ki je kot vsa svetovna javnost zgrožena nad obnašanjem pevke.
Čeprav še ni uradno potrjeno, se Amy zaradi novega incidenta najverjetneje ne bo udeležila podelitev nagrade grammy, za katero je sicer nominirana v kar šestih kategorijah.
Šokanten posnetek Amyjinega drogiranja si lahko ogledate tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Amy Winehouse Blakeom Fielderjem-Civilom Jane Moore

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kako se zadeva Amy Winehouse