objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 22. januar 2008 ob 14:34

Kako se zadeva Amy Winehouse
Britanski tabloid The Sun je objavil šokanten posnetek škandalozne pevke, ki uživa drogo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Vse optimistične zgodbe o odvajanju od drog in novem življenju problematične Amy Winehouse so se razblinile, ko je britanski tabloid The Sun objavil šokanten video, ki jo prikazuje v družbi s prijateljico in uživanju droge. Snifanju kokaina in zdrobljenega ecstasyja je sledilo kajenje cracka, Amy pa je vse to simbolično opravila pred sliko z lastne poroke, na kateri sta s soprogom Blakeom Fielderjem-Civilom. Pevka v videu priznava, da je popila šest tablet valiuma za pomiritev, oseba, ki jo je snemala, pa jo ob tem opozarja, naj bo previdna, ker je po tleh razbito steklo. Šokanten video je bil posnet na njenem domu v vzhodnem Londonu in dokazuje, da je Amy daleč od reševanja težav, ki ji uničujejo kariero, lahko pa bi jo stale tudi življenja.


Škandalozna zvezdnica se je v minulih mesecih trudila svojo družino in javnost prepričati, da je opustila drogiranje, novi video pa je spet šokiral njene najbližje, ki se trudijo z njo priti v stik. Pevka je seveda izklopila mobitel, zato njeni sorodniki niti ne vedo, kje je in če je z njo vse v redu. "Amy je mrtva ženska, ki hodi. Morali bi jo prijeti za njene rumene lase in jo pokazati otrokom, ki se v bolnišnicah borijo za življenja. (...)  Ko sem gledala ta video, sem pomislila, da je njena smrt samo še vprašanje časa," piše kolumnistka Suna Jane Moore, ki je kot vsa svetovna javnost zgrožena nad obnašanjem pevke.
Čeprav še ni uradno potrjeno, se Amy zaradi novega incidenta najverjetneje ne bo udeležila podelitev nagrade grammy, za katero je sicer nominirana v kar šestih kategorijah.
Šokanten posnetek Amyjinega drogiranja si lahko ogledate tukaj.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Amy Winehouse Blakeom Fielderjem-Civilom Jane Moore

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kako se zadeva Amy Winehouse