objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 25. januar 2008 ob 06:07

Vrag naj jo vzame: vroča Rebeka Dremelj posnela nov videospot
Oblečena je v seksi spodnje perilo, v postelji pa ji družbo dela mister hrvaškega turizma
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka Rebeka Dremelj je v torek na romantičnem dvorcu Bežanec, okoli štirideset kilometrov iz Zagreba, posnela videospot za pesem Vrag naj vzame. Njena ekipa se strinja, da je komad, s katerim se bo 2. februarja predstavila na drugem predizboru za Emo 2008, eden njenih najboljših, po koncu včerajšnjega snemanja pa so si bili enotni, da bo v terno zadela tudi s spotom.

Režijo je namreč prevzel eden najbolj iskanih hrvaških režiserjev Darko Drinovac, ki sodeluje z zvezdniki, kot so Danijela Martinović, Ivana Banfić ter skupini Karma in Colonia. Zanimivo je, da se Drinovac menda sam odloča, s kom bo delal, zato je Rebeka še posebej ponosna, da je privolil v sodelovanje z njo. Preden je dokončno pristal, je poslušal večino Rebekinih pesmi in si ogledal njene dosedanje videospote, posebno navdušen pa je bil, ker zna naša zvezdnica tudi igrati.


Poleg Dremljeve, ki je še vedno precej slabe volje zaradi izgube videospota za pesem Petek trinajsti, v najnovejšem spotu nastopa mister hrvaškega turizma Antonio Marušić.


Pevko, oblečena je bila v precej izzivalno spodnje perilo, je na snemanju spremljal tudi njen fant Sandi. Tam pa je bila tudi naša ekipa, ki je dogajanje zabeležila na kamero, vendar si boste posnetke lahko ogledali šele po Emi, saj bi bila lahko Rebeka, če bi pesem predvajali prej, diskvalificirana.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rebeka Dremelj Darko Drinovac Danijela Martinović Ivana Banfić Antonio Marušić Sandi

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vrag naj jo vzame: vroča Rebeka Dremelj posnela nov videospot