objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 24. januar 2008 ob 15:04

Jelinčiča vrgli iz sobotnega Hri-bara!
Razvpiti poslanec in lider SNS Zmago Jelinčič Plemeniti ima spet strašne težave s televizijo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpiti predsednik SNS Zmago Jelinčič Plemeniti ima spet težavo s televizijo. Ni se še povsem polegel prah v zvezi z njegovim nedeljskim nastopom na HTV (v oddaji Nedeljom u dva, z voditeljem Aleksandrom Stankovićem, kjer mu je uspelo razkuriti in med seboj skregati Hrvate), ko je prišel v spor z odgovornim urednikom razvedrilnega programa TV Slovenija Petrom Radovićem.
Bojan Krajnc, urednik sobotnega šova Hri-bar, je v ponedeljek dopoldne po telefonu poklical Jelinčiča in ga povabil v sobotno oddajo, kjer naj bi nastopil kot intervjuvanec v rubriki Larry King, ki ga imitira Jure Godler, Jelinčič pa bi moral govorili v angleščini. Snemanje Hri-bara bi moralo biti v petek. Toda včeraj je Krajnc znova poklical Jelinčiča in mu sporočil, da ga je Radovič storniral iz oddaje (Jelinčiča namreč), zato naj ne prihaja na snemanje. Po naših informacijah naj bi Krajnc Jelinčiču povedal, da se je Radović nanj drl, češ, kaj se gre, da vabi Jelinčiča. Spomnimo: Radovič in nekdanji odgovorni urednik TLP Krajnc sta v večnem sporu.

Radović nam je potrdil, da je Krajncu prepovedal Jelinčičev prihod v oddajo, češ da si ne more privoščiti takšnih nacionalističnih izpadov, kot jih je prvak SNS uprizoril v oddaji Piramida, ki prav tako sodi v Radovićev program. Povedal nam je še, da je pač vezan na določene sklepe in standarde, ki jih je po razvpiti Piramidi postavil programski svet RTVS, za vse ostalo pa naj se obrnemo na njihovo službo za stike z javnostmi. Pri tem pa je znova razočarano pripomnil, da vse, kar se na štiri oči pomeni z Bojanom Krajncem, pride v javnost; poleg tega naj bi bil Radović prepričan, da mu je hotel Krajnc podstaviti nov škandal ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zmago Jelinčič Plemeniti Aleksandrom Stankovićem Petrom Radovićem Bojan Krajnc Jure Godler

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jelinčiča vrgli iz sobotnega Hri-bara!