objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 25. januar 2008 ob 16:45

Alenka Gotar gara in švica v fitnesu, da bi shujšala za pet kilogramov!
Zmagovalka Eme 2007 bi na Emi 2008 rada fascinirala tudi z videzom in ne samo opernim glasom
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka Alenka Gotar se vsak dan poti v znanem ljubljanskem fitnesu Moj Fit, saj želi leto dni po tem, ko je s pesmijo Cvet z juga slavila na Emi 2007, na odru slovenskega predizbora za Evrosong osupniti tudi s svojim videzom. Estradnica, ki vzporedno s pop kariero še vedno fura tudi operno, svojo telovadno proceduro začne na vedno bolj popularnih napravah power plate, njen inštruktor pa je postavni Matej, ki ji prav z ničimer ne prizanaša. Za to, da bo prišla nazaj v formo in izgubila načrtovanih pet kilogramov, Gotarjeva vsak dan porabi dve do tri ure, poleg naprav power plate, priporočila ji jih je njena etsradniška kolegica, pevka skupine Atomik Harmonik Špela Grošelj, tudi pridno kolesari, dviguje uteži in hodi na limfno drenažo. V tako imenovanem Eminem šov programu v nedeljo, 3. februarja, bo nastopila v kreaciji celjskega modnega guruja Petra Thalerja.


Sicer pa Gotarjeva komaj čaka, da se obdobje v njenem življenju, ki ga imenuje leto Evrosonga, konča. Kljub temu, da jo je lanskoletna zmaga tako rekoč katapultirala med slovenske glasbene zvezdnike, pravi, da je imela tudi nekaj grenkih izkušenj. Zato se je odločila, da gre na svoje. Izid že nekaj časa načrtovanega albuma je prestavila, saj trenutno menja ekipo, s katero je sodelovala po zmagi na Emi. Čeprav se še ni dokončno odločila, kdo bo v novi sestavi, bo imel zagotovo vidno vlogo producent in avtor njenih pesmi Cvet z juga ter Ženska iz soli Andrej Babić.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
alenka gotar Matej Špela Grošelj Petra Thalerja Andrej Babić

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Alenka Gotar gara in švica v fitnesu, da bi shujšala za pet kilogramov!