objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 29. januar 2008 ob 10:50

Razvpita Salome bo v stilu Moulin Rougea gostila slovenske dive
Slavna transseksualka prireja zabavo v maskah Diva Carneval, tema: ljubite se varno!
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Na pustno soboto, 2. februarja, bosta najbolj razvpita slovenska transseksualka Salome in ljubljanska diskoteka Fun Factory gostila največje slovenske glasbene dive, med njimi tudi Heleno Blagne Zaman, ki letos praznuje dvajseto obletnico glasbene kariere. Čeprav se že nekaj časa govori, da naj bi bila Salomejina gostja pravzaprav eden od pevkinih imitatorjev, organizatorji žurke zagotavljajo, da to ne drži. "Zagotovo pride čisto prava Helena, poleg nje pa še Alenka Gotar (pop in operna pevka je postala prava gejevska ikona, op.a.), Nina Osenar, Iris Mulej, Rebeka Dremelj in še cel kup slovenskih estradnikov. Zanje je rezerviran VIP prostor na balkonu nad plesiščem," nam je zagotovila Marlenna, Salomejina dobra prijateljica in prav tako ena od nastopajočih v posebnem, tako imenovanem Diva programu. Gostiteljica večera, omenjeno diskoteko je 1. decembra lani že enkrat napolnila, ko je praznovala 39. rojstni dan, bo menda blestela v hudo seksi kreaciji modne oblikovalke Vesne Mirtelj, sam prostor pa bo v stilu kultnega pariškega zabavišča Moulin Rouge.

Salome je ekskluzivno za naš portal še povedala, da bo DJ Paolo Barbato posebej zanjo naredil tri različice remiksa pesmi Laži me, eno bo celo vrtel na partijih po celem svetu. Glasbo bosta sicer vrtela DJ Shark in Angel ANX, eden največjih upov didžejevske scene.
Začetek zabave je ob desetih zvečer, Diva´s Show pa bo na programu ob pol enih zjutraj. Zaželene, nikakor pa ne obvezne, so maske, najizvirnejša bo prejela 300 evrov nagrade, tema zabave pa je, kot je to pri Salome že v navadi, ljubite se varno!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Salome Heleno Blagne Zaman alenka gotar Nina Osenar Iris Mulej rebeka dremelj Vesne Mirtelj DJ Paolo Barbato DJ Shark Angel ANX

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpita Salome bo v stilu Moulin Rougea gostila slovenske dive