objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 29. januar 2008 ob 10:50

Razvpita Salome bo v stilu Moulin Rougea gostila slovenske dive
Slavna transseksualka prireja zabavo v maskah Diva Carneval, tema: ljubite se varno!
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Na pustno soboto, 2. februarja, bosta najbolj razvpita slovenska transseksualka Salome in ljubljanska diskoteka Fun Factory gostila največje slovenske glasbene dive, med njimi tudi Heleno Blagne Zaman, ki letos praznuje dvajseto obletnico glasbene kariere. Čeprav se že nekaj časa govori, da naj bi bila Salomejina gostja pravzaprav eden od pevkinih imitatorjev, organizatorji žurke zagotavljajo, da to ne drži. "Zagotovo pride čisto prava Helena, poleg nje pa še Alenka Gotar (pop in operna pevka je postala prava gejevska ikona, op.a.), Nina Osenar, Iris Mulej, Rebeka Dremelj in še cel kup slovenskih estradnikov. Zanje je rezerviran VIP prostor na balkonu nad plesiščem," nam je zagotovila Marlenna, Salomejina dobra prijateljica in prav tako ena od nastopajočih v posebnem, tako imenovanem Diva programu. Gostiteljica večera, omenjeno diskoteko je 1. decembra lani že enkrat napolnila, ko je praznovala 39. rojstni dan, bo menda blestela v hudo seksi kreaciji modne oblikovalke Vesne Mirtelj, sam prostor pa bo v stilu kultnega pariškega zabavišča Moulin Rouge.

Salome je ekskluzivno za naš portal še povedala, da bo DJ Paolo Barbato posebej zanjo naredil tri različice remiksa pesmi Laži me, eno bo celo vrtel na partijih po celem svetu. Glasbo bosta sicer vrtela DJ Shark in Angel ANX, eden največjih upov didžejevske scene.
Začetek zabave je ob desetih zvečer, Diva´s Show pa bo na programu ob pol enih zjutraj. Zaželene, nikakor pa ne obvezne, so maske, najizvirnejša bo prejela 300 evrov nagrade, tema zabave pa je, kot je to pri Salome že v navadi, ljubite se varno!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Salome Heleno Blagne Zaman alenka gotar Nina Osenar Iris Mulej rebeka dremelj Vesne Mirtelj DJ Paolo Barbato DJ Shark Angel ANX

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpita Salome bo v stilu Moulin Rougea gostila slovenske dive