objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 1. februar 2008 ob 07:38

Rebeka Dremelj je prva favoritka, Brigita Šuler že piše pisma!
Danes štarta Ema 2008: le kaj bo uspelo prvi pevki Lendero&co. Manci Špik?
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Kot kažejo rezultati ankete na našem portalu, se v nedeljo, 3. februarja, na finalnem večeru Eme 2008 obeta zmaga eni od ženskih izvajalk, največ glasov pa je dobila vsestranska Rebeka Dremelj, ki se bo v drugem polfinalnem večeru predstavila s skladbo Vrag naj vzame.


Tesno za petami ji je mlada Eva Černe s skladbo Dovolj, tretja favoritka za zmago pa je Manca Špik, ki bo zapela pesem Še vedno nekaj čutim. Eva je na lanski Emi za las zgrešila zmago, prehitela jo je na estradni sceni do takrat popolnoma neznana operna pevka Alenka Gotar, prav tako pa ima za seboj dobro uvrstitev na slovenskem izboru za Evrosong tudi Dremljeva, leta 2005 je s skladbo Pojdi z menoj pristala na tretjem mestu. Mimogrede, prav Dremljeva je tudi favoritka lanske zmagovalke Alenke Gotar, s katero sta tudi zelo dobri prijateljici. Precej dobro kaže tudi skupini Turbo Angels in Brigiti Šuler, ki so jim glasovalci namenili četrto oziroma peto mesto. Spomnimo, da je Emina komisija Šulerjevo izbrala kot prvo rezervo v primeru, da bi bila katera od skladb diskvalificirana. Pevka je bila takrat precej jezna zaradi njihove odločitve in obenem odločena, da je s tem izborom, ki ga je označila za kuhinjo, opravila. Kot kaže, pa ji je bil nastop na Emi namenjen. Po diskvalifikaciji skupine Zaka' pa ne se je s svojo skladbo Samara uvrstila v drugi predizbor.
Tudi Brigita Šuler je letošnjo Emo očitno vzela zelo zares. Po naših informacijah je po elektronski pošti začelo krožiti pismo, kjer Birigta spodbuja navijanje in glasovanje za njeno pesem, opremljeno z natančnim navodilo za glasovanje, s telefonskimi številkami vred. Nekatere družine pa naj bi ga dobile tudi v nabiralnik. Mi ga objavljamo v celoti: Pismo Brigite Šuler, ki je danes prispelo v moj nabiralnik: Spoštovane prijateljice in prijatelji, v mojem fan club-u vas je res veliko dobrih in v moji glasbeni karieri nepogrešljivih ljudi. Morda se ne zavedate kako veliko mi pomenijo vaše lepe želje in dobre misli, a verjemite mi, brez vas in vaših spodbud ne bi zmogla. Vedno, ko sem na dnu, ste mi voljo in energijo povrnili prav vi, člani mojega fan club-a. Rada vas imam, res ... Zelo! Prav zato sem ob tej priložnosti začutila, da moje sodelovanje na na Emi ni prava sreča, če te sreče ne delim z vami. Verjetno že vsi veste, da bom to soboto, 2.februarja ob 20h nastopila na izboru pesmi za pesem Evrovizije, Ema 2008. Resnično sem vesela in komaj čakam, da nastopim. Vedite pa, da bo moj nastop v celoti posvečen prav vam, ki mi polepšate vsakdan s prikupnimi voščili, spodbudami in željami. Torej, na Emi bomo skupaj. Jaz na odru in vi z menoj v mojem srcu. Če se bomo uvrstili v finalni izbor, ki bo naslednji dan (v nedeljo), se bomo skupaj! Nekateri, ki ne boste mogli spremljati mojega nastopa, pa vsaj stisnite pesti za mene, kjerkoli že boste. O tem, kdo od nastopajočih se bo uvrstil v finalni izbor, bo odločalo zgolj telefonsko glasovanje občinstva. Veliko mojih znancev ni vedelo, da je možno glasovati tudi z mobilnimi telefoni in po novem tudi s T-2 IP telefoni. Vendar pozor! Vsi, ki boste lahko glasovali vedite, da je cena enega klica z vračunanim DDV: 0,31 EUR, kar je lahko hitro veliko ali za nekatere celo preveč. Vseeno, malo za šalo in malo zares, so moji prijatelji naredili statistični izračun, če bi vsak član mojega številčnega fan club-a oddal 10 glasov, bi v primerjavi z lanskoletnimi rezultati glasovanj, zagotovo zmagala. Ampak ne jemljite tega preveč resno! Bistveno je, da boste lahko prisluhnili moji skladbi Samara, ki je precej drugačna od ostalih mojih skladb, saj je pesem zelo evrovizijska in skladno z odrsko koreografijo namenjena izključno za največji evropski oder. Skladba mi je zelo všeč in prepričana sem, da bo vam tudi. Za vse lepo se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem! Podpis: Brigita Šuler. In še predvidene telefonske številke za oddajo glasov Brigiti: Stacionarni telefoni: 089 33 08, mobilni telefoni: *303*8#. Glasovanje se bo pričelo takoj po končanem nastopu vseh izvajalcev in bo predvidoma trajalo 10 minut.


Glede na rezultate naše ankete si lahko torej v finalnem večeru, (v nedeljo, ob 20.00), vodila ga bosta Mario Galunič in Bernarda Žarn, poleg Rebeke Dremelj, Mance Špik, Eve Černe, Turbo Angelsov in Brigite Šuler obetamo še skupino Langa in Civile, Iris, Halgato Band, Andraža Hribarja, ki ima svojevrsten rekord, saj bo na Emi nastopil že petič, ter zamejsko Slovenko Ylenio.
Rezultati ankete tudi več kot očitno dokazujejo, da se samopromocija obrestuje. Za prave mojstre na tem področju veljajo Špikova, Dremljeva (spomnimo se zgodbe z izgubljenim računalniškim diskom in paniko, da ne bi kdo objavil pesmi Vrag naj vzame pred Emo) in Turbo Angels. Končno odločitev o zmagovalcih bo v rokah gledalcev in poslušalcev, ki bodo s telefonskim glasovanjem izbrali predstavnika za Pesem Evrovizije, ki bo letos v Beogradu. Slovenski zmagovalec bo nastopil v prvem polfinalnem večeru, ki bo 20. maja.


V današnjem prvem polfinalnem večeru Eme, ki ga bosta vodila Lorella Flego in Peter Poles, se bodo predstavili Skupina Langa in Civili (Za svobodo divjega srca), Gabriel, Slovenia United&G občanov (Kako je en bi imel rad), Mirna Reynolds (Lepi fantje), Dennis (Ni me sram), Cole in predsednik (Dober planet), Andraž Hribar (Corpomorto-Jutri jadram naprej), Turbo Angels (zabava), Ylenia (Našel si me), Manca Špik (Še vedno nekaj čutim) in Johhny Bravo (Butn...,Butn!!!). Drugi polfinalni večer, jutri, v soboto, bosta vodila Tjaša Hrobat in Jure Sešek, nastopili pa bodo Stereotipi (Naslov), Rebeka Dremelj (Vrag naj vzame), Tina Gačnik-Tiana (Povej!), 4Play (DJ), Halgato Band (Nomadi), Neža Trobec (Prav ti), Iris (Peti element), Brigita Šuler (Samara), Eva Černe (Dovolj) in Male malice (Spam). Neposredni televizijski prenosi bodo na 1. programu TV Slovenija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
rebeka dremelj Eva Černe Manca Špik alenka gotar Brigiti Šuler Mario Galunič Bernarda Žarn Iris Andraža Hribarja Ylenio lorella flego Peter Poles Mirna Reynolds Dennis Tjaša Hrobat jure sešek Tina Gačnik-Tiana Neža Trobec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rebeka Dremelj je prva favoritka, Brigita Šuler že piše pisma!