objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 5. februar 2008 ob 06:01

Rebeka Dremelj jokala od sreče, Manca Špik velika poraženka
Ema 08: moralna zmaga pripadla Brigiti Šuler, Turbo Angels pobesneli nad šestim mestom
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Najbolj vsestranska slovenska estradnica in nekdanja miss Slovenije Rebeka Dremelj je postala velika zmagovalka letošnje Eme. V glasovalnem fotofinišu je Rebeka dobila 56.823 glasov, le 400 več kot skupina Langa in civili (frontmena sta brata Mišo in Jože Kontrec; skupina je znana po tem, da so s sodelovali s Sašo Ledero pri njeni pesmi Ljubim cigana Jana), ki je skupaj z njo presenetljivo nastopila v superfinalu. Rebeka, ki je vseskozi ponavljala, da zmage ni pričakovala, čeprav je v medijih poleg Mance Špik, Brigite Šuler in Eve Černe veljala za favoritko, se je ob razglasitvi rezultatov zjokala od sreče, solz pa ni mogla skriti niti Alenka Gotar. Zmagovalka Eme 2007 je namreč pevkina dobra prijateljica in vseskozi je odkrito kazala, da si zelo želi Rebekine zmage.


Za moralno zmagovalko letošnjega slovenskega izbora za Evrosong pa lahko mirno razglasimo Brigito Šuler. Komisija, ki je izbirala skladbe, jo je izbrala za prvo rezervo, na Emo pa se je uvrstila po diskvalifikaciji skupine Zaka' pa ne. Brigita se je s 9746 glasovi uvrstila na tretje mesto. Dokaz, da komisija kljub strokovnemu znanju mogoče ne pozna dovolj dobro slovenskega glasbenega okusa gledalcev ... Prijetno so s svojim nastopom presenetili tudi mladi člani skupine 4Play (prejeli so 9134 glasov). Njihova srečna številka je definitivno štiri: v skupini so štirje, kot četrti so nastopili na prvem predizboru in na sinočnjem finalu, na koncu pa so se uvrstili na četrto mesto in prehiteli celo Evo Černe, ki je dobila je 8044 glasov.

Le šesto mesto in 7914 glasov je razočaralo člane turbo folk skupine Turbo Angels, ki so imeli sicer enega bolje pripravljenih nastopov. Po razglasitvi rezultatov so se hitro umaknili v garderobo, njihov frontmen Raay pa je precej sočno preklinjal in penil nad tem, kako so se lahko na primer manj neznani 4Playevci uvrstili bolje kot oni, nekaj njegove jeze pa so bila deležna tudi vrata garderobe.

Pravzaprav pa bi lahko za največjo poraženko letošnje Eme razglasili Manco Špik, ki ji je pripadlo predzadnje, deveto mesto (3432 glasov). Prehitela sta jo tako skupina Johny Bravo na sedmem mestu (6192 glasov), kot medijsko neznana pevka Tina Gačnik - Tiana na osmem mestu (4.945 glasov), deseto mesto pa je pripadlo skupini Cole in predsednik, ki je dobila 3189 glasov. Špikova je tudi po koncu Eme reagirala podobno kot na lanski Slovenski popevki, ko je prav tako kot v sinočnjem finalu veljala za favoritko in na koncu ostala praznih rok. Kmalu po razglasitvi rezultatov je čestitala Rebeki, potem pa izginila, prav tako se ni udeležila zabave po koncu prireditve.So pa zato tako imenovan after party v prenovljenem ljubljanskem City Hotelu (bivši Turist), zanj je bila zadolžena Božena Zabret, gospa, ki je sicer vse tri večere skrbela za red v zakulisju, za dober žur izkoristili praktično vsi drugi izvajalci, člani njihovih ekip in vsi, ki so kakorkoli sodelovali pri projektu Ema.

Med njimi voditelja Bernarda Žarn in Mario Galunič,  Peter Poles, Alenka Gotar, Miša Molk, urednik Eme Aleksander Radič, Helena Blagne Zaman, bila je v družbi svojega moža Mitje Zamana ter Darje Švajger, Alenka Godec in Nuša Derenda. Žurka se je končala okoli druge ure zjutraj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
rebeka dremelj Mišo Jože Kontrec Sašo Ledero Mance Špik Brigite Šuler Eve Černe alenka gotar Brigito Šuler Evo Černe Raay Manco Špik Johny Bravo Tina Gačnik - Tiana Božena Zabret Peter Poles, miša molk Aleksander Radić Helena Blagne Zaman Mitje Zamana Darje Švajger Alenka Godec nuša derenda

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rebeka Dremelj jokala od sreče, Manca Špik velika poraženka