objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 5. februar 2008 ob 15:36

Za Tadićem Šaper in Božidar Novak
Prvi človek mariborskega Spema svetovalec v kampanji srbskega predsednika Borisa Tadića
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Za tesno ampak pomembno nedeljsko volilno zmago srbskega predsednika Borisa Tadića stojijo slovenski in ameriški svetovalci; to se je izvedelo šele po koncu volitev. Vodja Tadićevega volilnega štaba je namreč Srdjan Šaper, poslovni partner Božidarja Novaka iz mariborske agencije Spem. Novak in Šaper v Beogradu, Črni gori in Skopju vodita mednarodno Londonsko šolo za odnose z javnostmi. Šaper je sicer lastnik največje beograjske oglaševalske agencije McCann, slovi pa tudi kot nekdanji pevec skupine Idoli, ki je z mnogimi super uspešnicami (Ti so moja čokolada, Djevojko mala … ) sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja osvajala rajnko Jugoslavijo.


Božidar Novak ne skriva, da je z nasveti sodeloval v predvolilni kampanji starega in novega srbskega liderja Borisa Tadića, čeprav nam podrobnosti ni hotel razkriti. Morda zato, ker ima svoje podjetje Media Polis tudi na - Kosovu. Smo pa izvedeli, da Šaper tesno sodeluje z Donno Lucas, šefico volilnega štaba slavnega holivudskega igralca in guvernerja Kalifornije Arnolda Schwarzeneggerja. Novak je za naš portal povedal, da je "vesel, ker se je točno dvajset let po tem, ko so mu zaradi pisanja v mariborskem študentskem časopisu Katedra sodili na občinskem sodišču v Beogradu, demokracija na velika vrata vrnila na sotočje Save in Donave." Božidar Novak je sicer znan po tem, da se je v Jugoslaviji kot prvi pričel ukvarjati z vodenjem volilnih kampanj in je sodeloval v številnih predvolilnih kampanjah od Makedonije do Slovenije. Zadnje čase pa se govori, da naj bi se prvi človek Spema Novak vrnil v politiko, kot kandidata za mariborskega župana na prihodnjih lokalnih volitvah.
Naši viri še trdijo, da se po beograjski čaršiji govori, da naj bi poraženemu predsedniškemu kandidatu in šefu radikalnega srbskega političnega bloka Tomislavu Nikoliću svetoval Stojan Pelko, nekdanji glavni svetovalec v predvolilnih kampanjah LDS.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Borisa Tadiča Srdjan Šaper Božidarja Novaka Donno Lucas Arnolda Schwarzeneggerja Tomislavu Nikoliću Stojan Pelko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Za Tadićem Šaper in Božidar Novak