objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 13. februar 2008 ob 05:46

Sanja Grohar na rojstnem dnevu do jutra žurala s Sašo Lendero
Za darilo je dobila roza prenosnik, Lenderovci pa so ji podarili torbico GF Ferre
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka in televizijska voditeljica Sanja Grohar je v soboto z veliko žurko v ljubljanskem lokalu Ladjice potapljat praznovala svoj 24. rojstni dan, dva dni prej pa so jo fant Dani, prijatelji in družina presenetili z zabavo.

Potem ko je v četrtek končala s snemanjem oddaje Bonboniera na TV Paprika in opravila še nekaj obveznosti, se je odpravila domov v Kranj. Bila pa je hudo razočarana, ker je starši niso pričakali doma. V tolažbo ji je njen Dani ponudil tortico v njeni najljubši slaščičarni Cukrarna. Takoj ko sta stopila v lokal, se je prižgala luč in vsi, ki so ji pripravili presenečenje, so v en glas zavpili "Vse najboljše!". Groharjeva je za naš portal povedala, da je bilo vse skupaj precej pocukrano, a lepšega presenečenja si ni mogla želeti. Od veselja se je kar zjokala.

Sanja pa ni skrivala, da si za rojstnodnevno darilo močno želi roza prenosni računalnik, in želja se ji je tudi uresničila. Lepotička pa je v soboto še enkrat praznovala rojstni dan. V ljubljanski lokal Ladjice potapljat je povabila svoje prijatelje, fanta Danija in vse  zaposlene v Lendero&Co., podjetju, ki ima pod okriljem Sanjino kariero. Manjkala ni niti ena od solastnic omenjenega podjetja Saša Lendero, ki je s svojo varovanko plesala do jutranjih ur. Za darilo pa so Groharjevi Lenderovci podarili torbico znamke GF Ferre.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar Dani, saša lendero

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sanja Grohar na rojstnem dnevu do jutra žurala s Sašo Lendero