objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 13. februar 2008 ob 05:46

Sanja Grohar na rojstnem dnevu do jutra žurala s Sašo Lendero
Za darilo je dobila roza prenosnik, Lenderovci pa so ji podarili torbico GF Ferre
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka in televizijska voditeljica Sanja Grohar je v soboto z veliko žurko v ljubljanskem lokalu Ladjice potapljat praznovala svoj 24. rojstni dan, dva dni prej pa so jo fant Dani, prijatelji in družina presenetili z zabavo.

Potem ko je v četrtek končala s snemanjem oddaje Bonboniera na TV Paprika in opravila še nekaj obveznosti, se je odpravila domov v Kranj. Bila pa je hudo razočarana, ker je starši niso pričakali doma. V tolažbo ji je njen Dani ponudil tortico v njeni najljubši slaščičarni Cukrarna. Takoj ko sta stopila v lokal, se je prižgala luč in vsi, ki so ji pripravili presenečenje, so v en glas zavpili "Vse najboljše!". Groharjeva je za naš portal povedala, da je bilo vse skupaj precej pocukrano, a lepšega presenečenja si ni mogla želeti. Od veselja se je kar zjokala.

Sanja pa ni skrivala, da si za rojstnodnevno darilo močno želi roza prenosni računalnik, in želja se ji je tudi uresničila. Lepotička pa je v soboto še enkrat praznovala rojstni dan. V ljubljanski lokal Ladjice potapljat je povabila svoje prijatelje, fanta Danija in vse  zaposlene v Lendero&Co., podjetju, ki ima pod okriljem Sanjino kariero. Manjkala ni niti ena od solastnic omenjenega podjetja Saša Lendero, ki je s svojo varovanko plesala do jutranjih ur. Za darilo pa so Groharjevi Lenderovci podarili torbico znamke GF Ferre.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sanja Grohar Dani, saša lendero

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sanja Grohar na rojstnem dnevu do jutra žurala s Sašo Lendero