objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 13. februar 2008 ob 05:45

Zvezde so pele, ona pa je jokala
Razvpita novinarka Lady Sonja Javornik sesuta in objokana na snemanju oddajeZvezde pojejo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Na prvem snemanju nove nedeljske oddaje na prvem programu TV Slovenija, Zvezde pojejo, z voditeljema Petrom Polesom in Anjo Rupel, se je v nedeljo zvečer v zakulisju studia 1 v stavbi RTV pojavila tudi razvpita novinarka Lady Sonja Javornik. Naši viri trdijo, da je bila zaradi članka, tisti dan objavljenega na našem portalu, in foruma, ki se je dogajal pod tekstom, popolnoma sesuta, večkrat pa naj bi celo zajokala. Enkrat po tem, ko jo je nekaj zbadal Poles, čeprav to ni imelo neposredne zveze z našim člankom. Je pa zanimivo, da je članek obravnaval tako imenovano incestno novinarstvo Sonje Javornik in njene prijateljice Marlenne (alias Tomaža Miheliča), najnovejše kadrovske pridobitve Lady, ki pišeta tudi o sebi in svojih projektih, na forumu pa je dobesedno izbruhnila debata o tem, da naj bi zdaj že skoraj zloglasna Javornikova od zvezdnikov kasirala denar za članke, objavljene v Lady in verjetno še kje drugje. Čeprav to sploh ni bila tema članka, pa dogajanje okoli Javornikove očitno hudo muči slovensko estradno sceno. Tovrstne očitke smo namreč slišali že večkrat, toda na forumu Požareporta so se pogumno pojavili povsem konkretni primeri, podprti s konkretnimi imeni, denimo vizažistka Katja Fašink (ta nam je danes sicer poslala pismo, v katerem trdi, da ona nima nič pisanjem na forumu in da je nekdo zlorabil njeno ime; njeno pismo v celoti objavljamo v nadaljevanju), mlada pevka Katja K, domžalska plesna šola Miki s plesalko Majo Sonc in miss Slovenije Tadeja T(ernar). Vsi omenjeni in kopica anonimnih oseb so nenadoma potrdili to, kar se že nekaj časa govori, da naj bi Javornikova za objave člankov in pojavljanje v medijih zahtevala denar. Hkrati pa je članek sprovociral in razkril ves blišč in bedo našega tako imenovanega prijaznega (beri: plačljivega) tabloidnega tiska. Nekateri pisci na forumu tudi odkrito pozivajo vodstvo Dela revij, založniške družbe, ki med drugim izdaja tabloidno revijo Lady, naj vendarle ukrepa.

Kar pa zadeva Zvezde pojejo, že lahko ugotovimo, da razvedrilni program TVS ostaja car nedeljskih televizijskih večerov. Kljub ne preveč kakovostni oddaji (Poles kot voditelj nima prave karizme; Ruplova je med oddajo praktično izginila, poleg tega je bila povsem neprimerno oblečena v saten; najbolj zlobna članica žirije Marija Miša Molk je očitno prepričana, da je oddaja na programu samo zaradi nje; ne ravno eminenten izbor vipovcev, razen poslanca Mirka Zamernika, ki je na žalost takoj izgubil; smo pa zato videli, kako se velika zmagovalka Eme 2008 Rebeka Dremelj boji zapeti v živo), je bila gledanost naravnost fantastična: 390.800 gledalcev in 46-odstotni delež vseh gledalcev pred malimi ekrani je Zvezde pojejo inavguriral kot najbolj gledano oddajo tedna! In pozor: prva VIP tekmovalka-pevka je bila manj znana igralka Iuna Ornik, ki pa je čisto slučajno hčerka producentke razvedrilnega programa Mice Puc Ornik.

Pismo Katje Fašink: Spoštovani! V današnjem članku (ponovno proti Javornikovi, s katero jaz v življenju nisem imela ničesar skupnega, kakor 3 minute pogovora v družbi Maxa Modica v backstageu Magnificovega koncerta in ji ravno tako nisem nikoli pošiljala nobenega p.r.-ja, kamoli denarja za objavo) me omenjate, da naj bi pisala po Vašem forumu, česar pač nisem storila. Ob času ko je bilo zlorabljeno moje ime sem bila prisotna na rojstnem dnevu Sanje Grohar, kar lahko potrdi nešteto prič.  Ker na forumu jaz ničesar nisem pisala izrecno zahtevam, da me tudi iz novega članka o Javornikovi nemudoma umaknete, ker njenega dela in načina dela sploh ne poznam.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Petrom Polesom Anjo Rupel Sonja Javornik Marlenne Tomaža Miheliča Katja Fašink Katja K Majo Sonc Tadeja T ernar Marija Miša Molk Mirka Zamernika rebeka dremelj Iuna Ornik Mice Puc Ornik Pismo Katje Fašink: Maxa Modica Magnificovega Sanje Grohar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zvezde so pele, ona pa je jokala