objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 13. februar 2008 ob 17:24

Kdo je zlorabil Alenko Gotar?
Na portalu Myspace je nekdo v pevkinem imenu oblikoval njen profil; o njej ve skoraj vse
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka Alenka Gotar je bila hudo začudena, ko se ji je v zadnjem času kar nekaj ljudi zahvalilo, da jih je uvrstila med prijatelje v svojem profilu na spletni strani Myspace. Takoj se je obrnila na Alesha Maatka, ki skrbi za njen piar in njeno spletno stran, skupaj sta se odločila, da prideta stvari do dna. "Jaz kaj takega, kot je tale spletna stran, sploh ne bi znala spraviti skupaj," je povedala Alenka, "Poleg tega pa imam svojo spletno stran in fante, ki skrbijo zanjo. Zanimivo je, da ima ta človek, ki se predstavlja zame, ogromno informacij o meni, poleg tega pa ima tudi posnetek arije iz Fantoma iz opere All I Ask of You, ki ga nima skoraj nihče," se čudi pevka in dodaja, da nima pojma, kdo bi lahko naredil kaj takega.

 "Profil je sicer oblikovan zelo lepo, vendar je nedopustno, da se nekdo takole brez sramu izdaja zame. Pa saj bi lahko vedel, da bo prej ali slej to prišlo do mene," je  kljub temu, da je zadeva precej neprijetna, stran vseeno pohvalila.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
alenka gotar Alesha Maatka

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo je zlorabil Alenko Gotar?