objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 18. februar 2008 ob 14:47

Nadija Bičkova dala nogo Pop TV!
Nadija trenira in pleše v Londonu ter sporoča: kljub mamljivi ponudbi ostajam na TV Paprika
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Pred nekaj dnevi smo poročali o ponudbi producentov oddaje As ti tud not padu?! plesalki, manekenki in televizijski voditeljici Nadiji Bičkovi za prestop na Pop TV. Postala naj bi sovoditeljica nedeljske večerne oddaje, ob Ladu Bizovičarju in Juriju Zrnecu, znotraj oddaje pa naj bi samostojno vodila tudi tri plesne točke skupine Azre Selimanović. Lepotička ukrajinskega rodu, ki se ponaša tudi z lepotnim naslovom Miss Casino Kongo 2007, si je vzela nekaj dni časa za razmislek in se na koncu odločila, da ostane na TV Paprika, kjer vodi oddajo Bonboniera. Veže jo namreč pogodba do konca tega leta, ki je programski direktor Paprike Mark Žitnik ni pripravljen predčasno prekiniti. Žitnik naj bi ostal neomajen tudi potem, ko ga je po telefonu za Bičkovo fehtal producent oddaje As ti tud not padu?! Matjaž Stražišar. Bičkova pa naj bi se tudi malce ustrašila, da bi ob verbalno izjemno sposobnih Bizovičarju in Zrnecu lahko izpadla kot neumna ukrajinska blondinka, pri plesnih točkah pa bi jo utegnila zasenčiti Azra Selimanović, ki ima že precej televizijskih izkušenj. Poleg tega je Selimanovićeva članica ljubljanske plesne šole Urška, medtem ko Bičkova pleše pri hudi konkurenci - plesni šoli Fredija Novaka. Snemanje novega ciklusa oddaj A si tud not padu?! se začne 24. februarja, na male ekrane pa se oddaja vrača v drugi polovici marca.
Nadija Bičkova je sicer že od sobote v Londonu, kjer pridno trenirata plesalcem Miho Vodičarjem in se pripravljata na slovensko državno prvenstvo v latinskoameriških plesih. V britanski prestolnici bosta ostala do četrtka. Da kljub mamljivi ponudbi ostaja na TV Paprika, nam je po telefonu iz Londona potrdila tudi Bičkova.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nadiji Bičkovi Ladu Bizovičarju Juriju Zrnecu Azre Selimanovič Mark Žitnik Matjaž Stražišar Fredija Novaka Miho Vodičarjem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nadija Bičkova dala nogo Pop TV!