objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 20. februar 2008 ob 06:18

Golobič zanika govorice, da se Janez Drnovšek nahaja v kritičnem stanju
Nekdanji predsednik menda prenehal jemati zdravila, sodelavci in prijatelji molčijo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Po naših informacijah je predsednik države Janez Drnovšek v kritičnem zdravstvenem stanju. Menda je prenehal jemati zdravila (tablete), nekateri njegovi sodelavci in prijatelji pa so se zavili v molk.
Drnovškova dolgoletna šefica kabineta in svetovalka Valentina Flander na naše številne telefonske klice in SMS sporočila ne odgovarja, prav tako molčijo Drnovškovi bivši sodelavci in prijatelji. Naši viri še trdijo, da sta Janeza Drnovška minulo soboto na Zaplani obiskala predsednik Zares in nekdanji generalni sekretar LDS Gregor Golobič ter predsednik odvetniške zbornice Miha Kozinc; Drnovškova zaupnika sta bila na Zaplani tudi v ponedeljek popoldne, zato naj bi Golobič izjavo medijem o Kosovu podal pisno. Gregor Golobič pa je v ponedeljek zvečer za naš portal zanikal govorice, da naj bi bil nekdanji predsednik države v kritičnem stanju, saj sta se po Golobičevih besedah popoldne "normalno pogovarjala".
Janez Drnovšek se je nazadnje pokazal v javnosti 23. decembra lani, ob 12. uri in 42 minut, ko je zapustil predsedniške prostore na Erjavčevi.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janez Drnovšek Valentina Flander Gregor Golobič Miha Kozinc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Golobič zanika govorice, da se Janez Drnovšek nahaja v kritičnem stanju