objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 20. februar 2008 ob 06:18

Golobič zanika govorice, da se Janez Drnovšek nahaja v kritičnem stanju
Nekdanji predsednik menda prenehal jemati zdravila, sodelavci in prijatelji molčijo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Po naših informacijah je predsednik države Janez Drnovšek v kritičnem zdravstvenem stanju. Menda je prenehal jemati zdravila (tablete), nekateri njegovi sodelavci in prijatelji pa so se zavili v molk.
Drnovškova dolgoletna šefica kabineta in svetovalka Valentina Flander na naše številne telefonske klice in SMS sporočila ne odgovarja, prav tako molčijo Drnovškovi bivši sodelavci in prijatelji. Naši viri še trdijo, da sta Janeza Drnovška minulo soboto na Zaplani obiskala predsednik Zares in nekdanji generalni sekretar LDS Gregor Golobič ter predsednik odvetniške zbornice Miha Kozinc; Drnovškova zaupnika sta bila na Zaplani tudi v ponedeljek popoldne, zato naj bi Golobič izjavo medijem o Kosovu podal pisno. Gregor Golobič pa je v ponedeljek zvečer za naš portal zanikal govorice, da naj bi bil nekdanji predsednik države v kritičnem stanju, saj sta se po Golobičevih besedah popoldne "normalno pogovarjala".
Janez Drnovšek se je nazadnje pokazal v javnosti 23. decembra lani, ob 12. uri in 42 minut, ko je zapustil predsedniške prostore na Erjavčevi.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janez Drnovšek Valentina Flander Gregor Golobič Miha Kozinc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Golobič zanika govorice, da se Janez Drnovšek nahaja v kritičnem stanju