objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 26. februar 2008 ob 06:04

Ekskluzivno: policija aretirala ljubico nekdanjega poslanca Ruparja!
Ksenija Slak že deset dni v priporu na Igu, kjer čaka na sojenje; Pavel Rupar jo išče
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Ksenija Slak, famozna ljubica nekdanjega razvpitega poslanca in bivšega tržiškega župana Pavleta Ruparja, se je znašla za zapahi. Policija jo je priprla pred desetimi dnevi, obtožena pa je kaznivega dejanja po 253. členu kazenskega zakona, to je izdaje nekritega čeka in zlorabe bančne ali kreditne kartice. Slakova se nahaja v zaporih na Igu, sojenje pa se začne v torek, 26. februarja ob 12.30 na ljubljanskem okrožnem sodišču. Predsednik senata je okrožni sodnik Srečko Škerbec, Kseniji Slak pa grozi celo do osem let zapora.
Po naših informacijah Ksenija Slak ne stanuje več v nekdanjem razvpitem Ruparjevem ljubljanskem stanovanju na naslovu Franca Mlakarja 9, ki ga je nekaj mesecev po poslančevem odstopu od Ruparja kupila njena mama Fani, sicer uslužbenka Zavarovalnice Triglav. Zaradi stalnih sporov z mamo se je Ksenija Slak preselila v najeto stanovanje v enega od sosednjih blokov. Naši viri tudi trdijo, da naj bi Rupar še vedno obletaval Slakovo, ki pa menda ni več njegova priležnica, saj naj bi se ga izogibala. Ko so jo policisti priprli, Rupar ni vedel, kam je nenadoma izginila, zato naj bi jo po naših informacijah iskal pri njeni mami doma, pozneje pa celo telefoniral M. S., še vedno uradnemu možu Ksenije Slak, ki je medtem postal tudi skrbnik njunega mladoletnega otroka Ž.

Spomnimo: poslanec Pavel Rupar je bil zaradi afere z ljubico in stanovanji prisiljen odstopiti z mesta poslanca SDS, tik pred lokalnimi volitvami oktobra 2006, potem pa je izgubil tudi mesto župana Tržiča. Pozneje je neuspešno poskušal poslovno kariero in moral zapustiti celo stolček predsednika hokejskega kluba Acroni Jesenice. Pred nekaj meseci je bil z velikim številom glasov izvoljen v izvršilni odbor Janševe SDS, na jesenskih parlamentarnih volitvah pa se po naših informacijah namerava spet potegovati za poslanski mandat.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ksenija Slak Pavleta Ruparja Srečko Škerbec Fani M. S. Ž.

Janševe

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno: policija aretirala ljubico nekdanjega poslanca Ruparja!