objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 5. marec 2008 ob 13:59

Maja Anželj: Nikoli več v življenju ne želim slišati za Alenko Gotar!
Slavna pevka Alenka Gotar in njena novopečena menedžerka Maja Anželj sta se hudo sprli
2008 Pozareport

Odpri galerijo

V ponedeljek, okoli treh popoldne, je totalno počila skoraj nova poslovno-prijateljska naveza med pevko Alenko Gotar in njeno menedžerko Majo Anželj. Ob tej uri je namreč slednja prejela sms sporočilo, da ni več njena menedžerka; kar pa je bilo samo pričakovani finale kolobocije, ki se je med njima dogajala od prejšnjega četrtka naprej.
Verzija Maje Anželj
Po naših informacijah sta se dami hudo sprli v restavraciji Arena Vodafone v ljubljanskem BTC, kjer je Anželjeva Gotarjevi med drugim očitala, da se ne zna obnašati. Padale so težke besede, češ, če si že prava diva, se temu primerno obnašaj tudi v lokalu. Tudi s tisto na k ... naj bi se obkladali. Pevka naj bi menedžerko ponoči nadlegovala po telefonu, ki je morala poslušati njene osebne težave, medtem ko je Maja Anželj pričakovala, da se bo ukvarjala z resnimi menedžerskimi posli. Alenka Gotar naj bi na Majo postala ljubosumna tudi zaradi trenerja nogometnega kluba Domžale Slaviše Stojanovića, s katerim je Gotarjeva uspešno zapela v televizijski oddaji Zvezde pojejo (TV Slovenija). Po navedbah zdaj že bivše menedžerke Maje Anželj je Alenka v Slavišo "fertig" zaljubljena (to so namigovali tudi v reviji Nova), Maji pa je očitala, da naj bi ona flirtala s Stojanovićem, ki naj bi se zanjo, torej Majo, tudi zagrel. To je Maja Anželj za naš portal odločno zanikala, je pa zatrdila, da je Alenka Gotar zaradi Slaviše na njo nenadoma postala hudo ljubosumna. Celo tako daleč je šlo, da Maja in Slaviša nista smela biti sama niti sekunde, čeprav sta prijatelja; Gotarjeva naj bi kar norela. Mimogrede, Slaviša Stojanović naj bi svoje nogometaše vozil na vadbo v njen ljubljanski studio Power plate.
Kljub vsemu, pravi Maja Anželj, pa nisem pričakovala, da Alenka ni zmogla niti tega, da me povabi na kosilo ali kavo, kjer bi mi povedala, da ne bom več njena menedžerka. Samo sms mi je poslala, zato "nikoli več v življenju ne želim slišati za Alenko Gotar," pravi Maja Anželj.

Verzija Alenke Gotar
Alenka Gotar je za naš portal povedala, da sta se z Majo razšli zato, ker nista kompatibilni. "Njena vizija je drugačna od moje, jaz nočem biti rokerka, jaz sem vendar operna pevka," pravi Alenka Gotar. "Tudi jaz sem morala kar naprej poslušati njene osebne probleme", nam je povedala Gotarjeva, ki trdi, da "Maji nikoli ni očitala Slavišo Stojanovića". Res pa je, priznava Alenka Gotar, da je želela vedeti, kaj se Maja Anželj kar naprej na samem dogovarja s Slavišo, saj naj bi se Stojanovićem večkrat dobila brez njene vednosti. Na naše vprašanje, zakaj bi morala vedeti, zakaj se dobivata in kaj se pogovarjata Maja in Slaviša, nam je Gotarjeva odgovorila, da ima pravico vedeti, kaj sta se Maja in Slaviša pogovarjala o njej. Alenki Gotar se zdijo tudi trapasti očitki, da se ne zna obnašati v restavracijah. "Jaz sem zelo kulturna," je prepričana Alenka Gotar. Kar vprašajte Špelo Grošelj (pevko Atomik Harmonik; op.p.), kaj si misli o Maji Anželj, nam je dejala Gotarjeva. Alenka Gotar še trdi, da si ne želi obračunavanja in pranja umazanega perila prek medijev, da ne bo nikogar blatila, bo pa v prihodnje seveda dvakrat premislila, preden najame novega menedžerja.

Povejmo še, da je Maja Anželj menedžeriranje Alenke Gotar prevzela šele pred nekaj tedni, po Emi 2008. Alenka Gotar nam je tudi povedala, da ji je Anželjevo za menedžerko predlagala Nataša Prodan Miani, znana kot menedžerka Rebeke Dremelj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenko Gotar Majo Anželj Verzija Maje Anželj Slaviše Stojanoviča Verzija Alenke Gotar Špelo Grošelj Nataša Prodan Miani Rebeke Dremelj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Maja Anželj: Nikoli več v življenju ne želim slišati za Alenko Gotar!