objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 5. marec 2008 ob 12:36

Danielu Radcliffeu alias Harryju Potterju grozijo s smrtjo!
Zvezdnik, ki je zaslovel kot Harry Potter, prejema grozilna pisma, čuvajo ga specialci
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Grožnje s smrtjo so močno zaskrbele najbogatejšega mladega Britanca, zvezdnika Daniela Radcliffea, znanega iz filmov o čarovniku Harryju Potterju, in tudi šefe TV studia, ki so po pogovoru s policisti najeli varnostnike. 18-letnik je tako prvič v svoji izjemno uspešni karieri občutil temno stran slave, zaščitni obroč okoli njega pa je podoben tistemu, s katerim sta ves čas svojega otroštva zaradi strahu pred ugrabitvijo živela britanska princa William in Harry. Filmski Harry Potter je v soboto iz varnostnih razlogov trikrat menjal avtomobil, s katerim se je vozil na snemanju zadnjega filma o malem čarovniku. Njegovega voznika so poslali na dopust, tako da ga odslej vozijo bivši specialci SAS-a, posebno izurjeni za zaščito mladih in bogatih, ki so v  Veliki Britaniji pogosto tarče ugrabiteljev.
Vsebina grozilnih pisem še vedno ni znana, vendar britanski tabloid The Sun poroča, da ne gre za prazne grožnje, zaradi česar so stvar vsi vzeli zelo resno. Danielova soigralca Rupert Grint in Emma Watson grozilnih pisem nista dobila, vendar so dodatno poskrbeli tudi za njuno varnost.
Britanski zvezdnik je imel doslej manjše incidente z oboževalci; pred štirimi leti se mu je v ZDA približala ženska, ovita v brisačo, na telesu pa je imela napisano, da ne more nihče stopiti med njo in Harryja Potterja. Ko je bilo govora o slavi, je Daniel vedno poudarjal le njene svetle strani: "Včasih se vprašam, zakaj je okoli mene vedno nekakšna gneča. Sem le navaden človek, vendar je lepo videti občudovanje v očeh ljudi kot tudi filmske industrije. Še dolgo se bom ukvarjal s tem poklicem, ker je zame najlepši na svetu."

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Daniela Radcliffea Harryju Potterju William Harry Rupert Grint Emma Watson

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Danielu Radcliffeu alias Harryju Potterju grozijo s smrtjo!