objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 8. marec 2008 ob 07:23

Rajko Gerič tuhta in tuhta, je Bratož res najboljši za Odmeve?!
Slavko Bobovnik ne želi komentirati govoric o morebitnem prestopu na Oblakov Info TV
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Odgovornemu uredniku informativnega programa TV Slovenija Rajku Geriču očitno še ni uspelo imenovati novega voditelja oddaje Odmevi, namesto odhajajočega Boštjana Lajovica, kar je za naš portal napovedal prejšnji teden. Geriča včeraj nismo mogli priklicati, smo pa izvedeli, da naj bi se ogreval za novinarja Tomaža Bratoža, ki je pred časom na TVS prestopil s Pop TV. Tomaža Bratoža smo tudi mi označili za favorita. Naši viri trdijo, da naj bi Bratož v teh zadnjih dneh pogosto čepel v Geričevi pisarni, poleg tega naj bi se tudi lepo ostrigel – morda Odmevom (ki veljajo za paradno oddajo in so spet nominirani za viktorja, v kategoriji informativnih oddaj) primerno.


Nekateri Geričevi novinarski kolegi naj bi mu sicer suflirali, da je morda prava izbira za Odmeve voditeljica osrednjega TV Dnevnika Manica Janežič Ambrožič, kar naj bi Gerič takoj zavrnil. Zato pa je Gerič za voditeljico Odmevov vabil novinarko Pop TV Katjo Šeruga, ki je bila pred meseci še novinarka TVS. Šeruga nam je potrdila, da sta res izmenjala nekaj sms sporočil, toda vabilo je odklonila, še preden sta prešla na podrobnosti. Šerugi se je namreč zdelo, da je še prekmalu, da bi spet zamenjala službo in se vrnila na Kolodvorsko 2-4. Naj znova angažira Janjo Koren, nekdanjo voditeljico Odmevov, pa naj bi Geriča nagovarjal kultni voditelj Odmevov Slavko Bobovnik. Bobovnik nam tega ni potrdil, saj naj bi se z Geričem pogovarjal zgolj o vsebini Odmevov in ne kadrovskih zadevah. Toda naši viri trdijo, da se Bobovnik boji, da bi se s prihodom mlajšega in premalo izkušenega voditelja začel sesuvati koncept Odmevov. Bobovnik prav tako ni želel komentirati govoric, da se z lastnikom Info TV Leonom Oblakom pogovarjata o njegovem prestopu na njegovo televizijo, kjer naj bi Bobovnik vodil nastajajočo osrednjo informativno oddajo. Povedal nam je le, da bi se za prestop na Info TV težko odločil. Rajko Gerič pa nam je že prejšnji teden dejal, da močno dvomi, da bi se Bobovnik odločil delati novo televizijo.
Na Mladini se kadruje
Kot je znano, bo odhajajoči voditelj Odmevov Boštjan Lajovic prevzel vodenje spletnih strani tednika Mladina. Odkar je Mladino prevzela zamejska finančna korporacija KB1909 iz Nove Gorice, so se kadrovsko okrepili tudi v poslovodstvu tednika. Poleg direktorja Andreja Klemenca je članica uprave za trženje postala Estela Cetin, nekdanja uslužbenka Bavčarjevega Istrabenza in morda še bolj znana kot bivša soproga ministra za razvoj v Janševi vladi Žige Turka.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rajku Geriču Boštjana Lajovica Tomaža Bratoža Manica Janežič Ambrožič Katjo Šeruga Janjo Koren Slavko Bobovnik Leonom Oblakom Na Mladini se kadruje Andreja Klemenca Estela Cetin Bavčarjeveg Janševi Žige Turka

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Rajko Gerič tuhta in tuhta, je Bratož res najboljši za Odmeve?!