objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 12. marec 2008 ob 06:37

Golobič slavi, Kresalova pa smuča v mondenem švicarskem Zermattu
Predsednik stranke Zares na jesenskih parlamentarnih volitvah zmage ne izključuje
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Še vedno malo novopečena politična stranka Zares je proslavila prvo obletnico ustanovitve društva za novo politiko Zares (9. marca 2007 so ga ustanovili prebegli poslanci LDS, predsednik pa je postal Matej Lahovnik), ki je pozneje preraslo v politično stranko. Na včerajšnji tiskovni konferenci ob prvi obletnici društva, v ljubljanskem Kinu Dvor, je predsednik Zares Gregor Golobič povedal, da v stranki ne izključujejo možnosti zmage na volitvah. Zadnjo besedo imajo namreč po njegovem volivci. Golobič tudi pravi, da je "zelo težko verjetno", da bi prišlo do povolilnega sodelovanja Zares z Janševo SDS. Prvak Zares zmage na jesenskih parlamentarnih volitvah ne izključuje zato, ker stranka po njegovih besedah spoštuje volivce in volivke, predvsem pa njihovo sposobnost, da se po svoji vesti odločijo. "Ker bodo odločili oni, potem te možnosti ni možno izključiti," je prepričan Golobič. Kar zadeva morebitno povolilno sodelovanja z največjo parlamentarno stranko SDS pa je Gregor Golobič poudaril, da je glede na programske izzive Zares in na tisto, "kar mislimo, da je treba v Sloveniji spremeniti in spremeniti v veliki meri tudi do tega, kar počne aktualna vlada in ta stranka", to zelo težko verjetno. "Naša stava je na neko povezavo strank, ki bodo lahko dosegle konsenz o ključnih stvareh," je pojasnil Golobič. Na koncu pa bodo volivci in volivke zelo jasno povedali, ali želijo spremembo, ali ne, je prepričan Golobič.
Po koncu tiskovne konference so si zaresovci ogledali dokumentarni film Kruh naš vsakdanji, režiserja Nikolausa Geyrhalterja, ki prikazuje in kritizira sodobni svet industrijske pridelave hrane in visokotehnološkega kmetovanja.
#vi1#
#vi2#
In kaj je medtem počela Katarina Kresal, predsednica LDS, največje neposredne konkurentke Zaresu? Z odvetnikom Mirom Senico smuča in uživa v mondenem in pregrešno dragem švicarskem turističnem središču Zermatt pod Matterhornom.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
matej lahovnik Gregor Golobič Janševo Nikolausa Geyrhalterja Katarina Kresal Mirom Senico

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Golobič slavi, Kresalova pa smuča v mondenem švicarskem Zermattu