objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 12. marec 2008 ob 16:02

Dost mam tega Ruparja, vse bom povedala … da mi daje denar ...!
Ksenija Slak je bivšega poslanca in tržiškega župana Pavla Ruparja prijavila policiji
2008 Pozareport

Odpri galerijo

V soboto pozno popoldne nas je po mobilnem telefonu poklical Matjaž Slak, še vedno uradni mož razvpite Ksenije Slak, zdaj menda že nekdanje ljubice bivšega poslanca SDS in bivšega tržiškega župana Pavla Ruparja. Povedal nam je, da je Ksenija Slak trenutno na policijski postaji Ljubljana-Šiška, kjer naj bi dajala prijavo zoper Ruparja, ki naj bi jo nadlegoval in ogrožal njeno varnost, pri njej doma, v njenem najetem stanovanju na ulici Franca Mlakarja v Ljubljani (hišna številka je znana uredništvu). Poklicali smo na mobilni telefon, ki nam ga je zaupal Slak; in res, oglasila se je Ksenija Slak, ki je, po njenih besedah sodeč, že pričakovala naš klic (medklic: vse telefonske klice smo seveda ustrezno dokumentirali). Razburjena in obupana nam je hitela pripovedovati, da ji Rupar ne da miru, da kar naprej hodi k njej domov, jo fizično nadleguje, ustrahuje in psihično maltretira.
"Bojan, prosim, pomagaj mi ..." je vpila v telefon. "Sem na policiji v Šiški in čakam prijatelja, ki dela na policijski upravi Moste, da pride v Šiško in mi pomaga prijaviti in ovaditi Ruparja,“ je živčno pripovedovala. Dogovorili smo se, da se dobimo v ponedeljek dopoldne, ko naj bi Ksenija za naš portal dala intervju in nam dostavila kopijo uradne prijave zoper Ruparja ljubljanski policiji. Čez nekaj minut nas je poklicala še enkrat in se drla v slušalko: "Dost mam tega Ruparja, vse bom povedala … kako mi daje denar, 150 evrov na teden, da sem tiho … imam potrdilo, da me je obiskal v priporu na Igu in mi prinesel keš … Plačal je odvetniško pisarno Čeferin, ki me je zagovarjala na sodišču, on je plačal tudi ves denar, ki sem ga dolgovala banki … poleg mene ma skoz še eno ljubico, Sabino iz državnega zbora … se me morem spomniti, kako se piše, hodi pa k njej v Jarše, kjer ji je kupil stanovanje … on ji ga je kupil ... vse bom povedala … dala vam bom vse njegova sms sporočila …. jaz se septembra poročim in hočem imeti mir!“
Da se Ksenija Slak res namerava septembra poročiti, nam je potrdil tudi Matjaž Slak, zato naj bi ločitev formalno izpeljala že v prihodnjih tednih.
Toda v ponedeljek zjutraj se Ksenija Slak ni več javljala na telefon. Oglasila se je šele okoli treh popoldne, ko se je opravičila, da je spala do dvanajstih; zato smo se dogovorili, da pride v redakcijo ob pol sedmih zvečer. In spet smo jo čakali zaman, prav tako se ni javljala na telefon. Matjaž Slak pa nam je pozneje po telefonu sporočil, da si Ksenija res želi miru …
Ali je Ksenija Slak Ruparja res prijavila policiji, smo želeli preveriti tudi na Policijski upravi Ljubljana. Tiskovna predstavnica ljubljanske policije Martina Gramec pa nam je sporočila, da zaradi varovanja osebnih podatkov te informacije ne more posredovati.


Nekdanji poslanec in podjetnik Pavel Rupar je v zadnjih dneh znova prišel na strani črnih kronik nekaterih slovenskih časnikov. Zoper njega se dobesedno množijo kazenske ovadbe, obtožnice, sodni procesi in sodbe, po lastnih navedbah pa se je kot nesojeni lobist (menda je bil predrag) direktorice Vegrada Hilde Tovšak pojavil tudi v zloglasni gradbeni aferi. Kljub temu Rupar naokoli veselo razlaga, da se bo jeseni na listi Janševe SDS znova potegoval za poslanca državnega zbora. Očitno bi mu poslanska imuniteta prišla še kako prav.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matjaž Slak Ksenije Slak Pavla Ruparja Bojan Sabino Martina Gramec Hilde Tovšak Janševe

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Dost mam tega Ruparja, vse bom povedala … da mi daje denar ...!