objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 16. marec 2008 ob 07:21

Lojze Peterle, daj, plačaj Arihu!
Volilni štab poraženega predsedniškega kandidata brez denarja za pokritje kampanje
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Volilnemu štabu katastrofalno poraženega predsedniškega kandidata Lojzeta Peterleta ni uspelo zbrati dovolj denarja, da bi lahko pokril vse stroške predvolilne kampanje. To je potrdil tudi glavni gospodarstvenik štaba, znani poslovnež Ivo Boscarol. Po nekaterih informacijah naj bi Peterletov štab približno 100.000 evrov dolgoval oglaševalski agenciji Arih. Lastnik agencije Igor Arih o tožbi zaenkrat ne razmišlja, saj pričakuje da bo evropski poslanec Peterle storitve vendarle plačal; tožbo vidi šele kot skrajno možnost. Peterletova predvolilna kampanja naj bi stala okoli 600.000 evrov, natančni podatki pa bodo objavljeni prihodnji teden, ko bo podal poročilo Računskemu sodišču.
Mimogrede, Lojze Peterle in Igor Arih sta se v javnosti nazadnje pojavila skupaj na koncertu Roberta Pešuta Magnifica v ljubljanski hali Tivoli.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Lojzeta Peterleta Ivo Boscarol Igor Arih Roberta Pešuta Magnifica

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Lojze Peterle, daj, plačaj Arihu!