objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 18. marec 2008 ob 06:35

Erotična Pamelina zadnjica totalno zasenčila magični šov
Prsata bondinka je v predstavi nastopila kot pomočnica nizozemskega iluzionista; video
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Ameriška igralka in bivša Playboyeva zajčica Pamela Anderson se je na magičnem šovu v Berlinu pojavila samo v korzetu in spodnjicah. Prsata blondinka je v predstavi sodelovala kot pomočnica nizozemskemu iluzionistu Hansu Kloku, za katerega se govori, da je njen novi izbranec. Na vrhuncu šova postavna Pamela lebdi v zraku, toda njen korzet in spodnje hlačke so pritegnili več pozornosti na sejmu iluzionistov kot katerakoli točka v tem dnevu.
Erotična Pamela bo kmalu spet samska, saj se trudi, da bi dosegla izničenje zakona s profesionalnim igralcem pokerja Rickom Solomonom, s katerim sta bila v zakonu 72 dni, za ta korak pa sta se odločila po 15 letih poznanstva. Rick je javnosti bolj znan po hišnem porniču s Paris Hilton. Kakorkoli že, Pamela si je, medtem ko čaka na izničenje zakona, našla novo zabavo - lebdenje v zraku.
Lebdečo Pamelo Anderson si lahko ogledate tukaj!

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pamela Anderson Hansu Kloku Rickom Solomonom, Paris Hilton Pamela Lebdečo Pamelo Anderson si lahko ogledate tukaj!

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Erotična Pamelina zadnjica totalno zasenčila magični šov