objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 25. marec 2008 ob 14:56

Boštjan Aver: Smo v dobri kondiciji
Zdravstvena zavarovalnica Vzajemna lani ustvarila šest milijonov evrov dobička
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Zdravstvena zavarovalnica Vzajemna je lani zbrala za 225 milijonov evrov premij, izplačala za 190 milijonov evrov škod ter ustvarila šest milijonov evrov dobička. "Vzajemna je v dobri kondiciji," je na včerajšnji tiskovni konferenci v ljubljanskem hotelu Lev ocenil predsednik uprave Boštjan Aver, ki je vodenje družbe s članom uprave Petrom Pustatičnikom prevzel septembra lani. Po Averjevih besedah je Vzajemna lani izpolnila tri ključne obljube: obdržala je najnižjo premijo pri dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju, z donacijami ostala družbeno odgovorno podjetje in širila ponudbo z novimi produkti.
Nova uprava pripravlja načrt Vzajemne od leta 2009 do 2013. "Preoblikovanje ni v načrtu, saj analize kažejo, da je najbolje ohranjati zdravstvena zavarovanja in jih razširiti na življenjska," pravi Aver. Ob tem je napovedal, da Vzajemna ne bo zvišala premije za dopolnilno zdravstveno zavarovanje, če se stroški zdravstvenih storitev le ne bodo preveč zvišali. Število zavarovancev se po Averjevih besedah povečuje. Pri Vzajemni imajo približno 900.000 zavarovancev dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj, lani pa so sklenili 120.000 zavarovanj za medicinsko asistenco v tujini.
Vzajemna je predstavila tudi novo storitev - vzporedno zavarovanje, ki zavarovancu omogoča hiter obisk zdravnika oz. specialista iz mreže 20 pogodbenih izvajalcev. Letna premija se giblje od 5,84 do 28 evrov, zavarovanje krije stroške zdravstvenih storitev do zavarovalne vsote 2000 evrov za zavarovalno leto. Pri posamezni storitvi posameznik plača 20 odstotkov, zavarovalnica pa krije 80 odstotkov.
#1#
#2#
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boštjan Aver Petrom Pustatičnikom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Boštjan Aver: Smo v dobri kondiciji