objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 21. marec 2008 ob 07:15

Kumer meteor, Urša Čepin desetka
Domen Kumer se vrača s hitom Meteor, na glasbeno sceno prihaja tudi Urša Čepin, ki štarta s pesmijo Desetka
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Mariborski estradnik Domen Kumer namerava spet osvojiti Slovenijo, tokrat s pesmijo Meteor. Novi hit, ki prihaja po uspešnicah Do Portoroža, Banana, Jutri in Po dežju, je Kumer menda pripravljal tri mesece, skladba pa naj bi pokala od pozitivnih vibracij. Besedilo je napisal Werner Brozović, videospot pa so posneli na hrvaški obali v Pulju. Domen Kumer je glavno vlogo zaupal televizijski voditeljici Urši Čepin, ki naj bi zapeljevala s svojimi oblinami in belim ferarijem.
Na glasbeno sceno pa prihaja tudi Urša Čepin, o čemer smo že poročali. Tokrat samo nekaj novih podrobnosti. Naslov njene prve pesmi je Desetka, pripoveduje pa o sebi, kot seksi mački za maksimalno oceno deset. Besedilo pesmi je napisal Mark Žitnik, prvi človek TV Paprike, glasbo pa Domen Kumer. Po naših informacijah naj bi se Urša Čepin svojim bodočim glasbenim fenom predstavila kot slovenska kopija srbske turbo folk zvezde Jelene Karleuše. Z Domnom Kumrom pa naj bi osvajala prva mesta na glasbenih lestvicah.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Domen Kumer Werner Brozović Urši Čepin Mark Žitnik Jelene Karleuše

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kumer meteor, Urša Čepin desetka