objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 21. marec 2008 ob 07:21

TV3 išče direktorja, Žitnik in Čakarmiš zanikata kandidaturi
Med sedmimi kandidati menda tudi Mark Žitnik in Branko Čakarmiš, odločitev že danes?!
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Televizija TV3, ki je v lasti Viasat Broadcasting, hčerinske družbe švedske medijske korporacije Modern Times Group, pospešeno išče novega direktorja, potem ko so pred nekaj tedni na hitro zamenjali ne preveč uspešnega Estonca Marta Luika. Postajo začasno vodi regionalna direktorica Viasat Broadcastin Laurence Miall d'Aout, ki je razpeta med Londonom in Ljubljano, za program pa skrbi novi programski direktor Amir Mureškić, ki je na TV3 presedlal iz Pop TV. Mureškić je zamenjal prejšnjega odgovornega urednika Tomaža Taškarja.
Po naših informacijah se je za direktorski stolček potegovalo sedem kandidatov, kadrovsko operacijo pa naj bi vodilo eno od headhunterskih podjetij v tujini, ki dela za MTG. Med njimi naj bi bila tudi Mark Žitnik, prvi človek TV Paprike, in Branko Čakarmiš, svetovalec za nove projekte na Pop TV in Kanala A. Čakarmiš nam je kandidaturo zanikal, priznava pa, da se je o njegovi kandidaturi govorilo celo na Pop TV. Mimogrede, naši viri trdijo, da Čakarmiš zagotovo svetuje Romanu Liscu in Matjažu Tavčarju, lastniku in direktorju slovenskega športnega kanala Šport TV (prej Šport klub), pri uvajanju informativnega programa oziroma športnih novic. Nekoliko bolj zapletena zgodba je okoli Marka Žitnika, ki je hkrati solastnik Paprike. Žitnik namreč trdi, da ni kandidiral za direktorja TV3, bil naj bi samo slučajno na pogovoru pri Laurence Miall d'Aout, in to ravno tisti dan, ko je začasna direktorica TV3 opravljala intervjuje s kandidati za direktorja. Hm, res neverjetno naključje ... Po Žitnikovih besedah naj bi se z Laurence Miall d'Aout pogovarjal o nekih drugih stvareh. O čem naj bi tekla beseda, pa žal nismo uspeli izvedeti.

Sicer pa naši viri trdijo, da MTG za vodenje slovenske TV3 ne išče človeka iz medijev, menda si želijo menedžerja, predvsem finančnika. Kar je po svoje logično, saj poslovna bilanca TV3 (oziroma izdajatelja programa, družbe Prva TV d.o.o.) za leto 2006 kaže zanimivo sliko: družba je samo eno tretjino prihodkov pridobila iz oglaševanja. Vodstvo Viasat Broadcasting naj bi izmed sedmih prijavljenih kandidatov že izbralo dva finalista, ki sta bila prejšnji teden na pogovorih v Londonu, dokončna odločitev pa naj bi padla že danes. Tanja Rotovnik, šefica stikov z javnostmi na TV3, nam je zaenkrat samo potrdila, da direktorja še vedno iščejo.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marta Luika Laurence Miall d'Aout Amir Mureškić Tomaža Taškarja Mark Žitnik Branko Čakarmiš Romanu Liscu Matjažu Tavčarju Tanja Rotovnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

TV3 išče direktorja, Žitnik in Čakarmiš zanikata kandidaturi