objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 25. marec 2008 ob 09:26

Razvpita Cecilia postala gospa Attias
Bivša žena francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja znova skočila v zakon
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Cecilia Ciganer-Albeniz, bivša žena francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, se je v nedeljo znova poročila. V hotelu v New Yorku se je poročila z milijonarjem Richardom Attiasom. Poroke v mondenem Rockefellerjevem centru naj bi se udeležilo okoli 150 gostov. Poročila sta se v eni najbolj zaželenih dvoran, v mavrični sobi v 65 nadstropju hotela, sicer pa so podrobnosti poroke ostale bolj ali manj skrivnost.
Cecilia se je tako znova - že tretjič - poročila vsega mesec dni po vnovični poroki svojega bivšega moža, Nicolasa Sarkozyja z manekenko Carlo Bruni. S Sarkozyjem sta sicer ločitev napovedala pred vsega petimi meseci. Poročena sta bila 11 let. Njun zakon je sicer škripal že dlje časa. Danes 50-letno Cecilio so namreč z Attiasom, s katerim sta se zdaj poročila, skupaj videli že leta 2005, ko sta imela s Sarkozyjem "krajši premor". 48-letni Attias, sicer Maročan po rodu, je znan prireditelj zabav in raznih dogodkov, vreden pa naj bi bil več milijonov dolarjev.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Cecilia Ciganer-Albeniz Nicolasa Sarkozyja Richardom Attiasom Carlo Bruni

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Razvpita Cecilia postala gospa Attias