objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 29. marec 2008 ob 06:43

Paris fascinirala Turke s trebušnim plesom in zasenčila misice
Starleta je na povabilo tamkajšnje televizije Kanal 1 sodelovala pri izboru za Miss Turčije; video
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita bogatašinja Paris Hilton je kot častna gostja na povabilo turške televizije Kanal 1 sodelovala na izboru za Miss Turčije v Carigradu. Že takoj, ko se je pojavila, so se vse oči uprle vanjo. Postavna starleta pa je občinstvo še dodatno fascinirala, ko je v dolgi, toda dekoltirani obleki s tradicionalnim turškim vzorcem s profesionalno plesalko Arseno zaplesala trebušni ples.
Čeprav največ pozornosti namenja svoji zunanjosti, je imela Paris za misice povsem drugačne kriterije. Ni ocenjevala samo videza, ampak tudi nastop, njihove odgovore na vprašanja in karakter. Naslov miss Turčije pa si je prislužila Leyla Lydia Tugutlu, ki ji je Paris nadela krono.Paris Hilton kot trebušno plesalko si lahko ogledate tukaj.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Paris Hilton Arseno Leyla Lydia Tugutlu,

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Paris fascinirala Turke s trebušnim plesom in zasenčila misice