objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Torek, 1. april 2008 ob 14:10

Damjan Murko pravice do poročanja s fantovščine prodal Požareportu
Razvpiti estradnik in naš portal sklenila dogovor, spektakel zagotovljen
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Spletni portal Požareport.si in razvpiti estradnik Damjan Murko sta podpisala dogovor o ekskluzivnih pravicah do poročanja s fantovščine štajerskega slavčka, ki bo 19. aprila v eni od mariborskih restavracij. Cena ekskluzivnih pravic ostaja poslovna skrivnost, obsega pa fotografije in avdio ter videoposnetke fantovščine. Glede na to, da Damjana Murka odlično poznamo, že lahko rečemo, da je medijski spektakel zagotovljen.
Kot je znano, se Damjan Murko in njegova izbranka Maja Žilavec poročita 3. maja ob pol treh popoldne v mariborski stolnici. Poročni obred bo vodil glavni župnik stolnice Stanislav Lipovšek, Ave Marijo bo zapela diva Alenka Gotar, okoli 200 povabljenih svatov pa se bo pozneje zabavalo v Festivalni dvorani Lent. Nastopilo bo veliko znanih slovenskih in hrvaških estradnikov, žur pa bo povezoval televizijski in radijski voditelj Robert Roškar.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damjan Murko Maja Žilavec stanislav lipovšek alenka gotar Robert Roškar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Damjan Murko pravice do poročanja s fantovščine prodal Požareportu