objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 9. april 2008 ob 03:32

Zažurali Potrčevih sedemdeset let
Vodilna druščina Socialnih demokratov je včeraj zvečer na sedežu stranke proslavila 70. rojstni dan Mirana Potrča
2008 Pozareport

Odpri galerijo

V ponedeljek popoldne in zvečer se je na sedežu Socialnih demokratov pilo in žuralo. Vodstvo stranke in nekaj drugih povabljencev je glasno slavilo 70. rojstni dan večnega vodje poslanske skupine in nesojenega podpredsednika državnega zbora Mirana Potrča. Lider stranke Borut Pahor je imel častni govor (in zanimivo, kljub dolgoletnemu sodelovanju Pahor Potrča še vedno vika), prišli so vsi poslanci, razen Marka Pavlihe, tudi Milan M. Cvikl (ampak brez Jerce Legan), šefica ljubljanskega odbora SD Metka Tekavčič pa je na Levstikovo 15 priletela naravnost iz Črne gore. Zabavni program je fural igralec Gojmir Lešnjak Gojc, znan po tem, da se mu ob petju partizanskih pesmi vedno dodobra rosijo oči. Višek večera je menda bilo glasno petje Bandiere rose in tiho prepevanje pesmi Mitje Ribičiča Cirila Počivaj jezero v tihoti, kjer je Gojc igral na kitaro, vokalno pa so ga spremljali Potrč, nekdanja poslanka Silva Črnugelj, svetovalec v državnem zboru Miloš Pavlica in poslanec Samo Bevk.
Po naših informacijah bo Miran Potrč jeseni zagotovo še enkrat kandidiral v državni zbor, na polovici mandata (skoraj ni dvoma, da ne bi bil ponovno izvoljen) pa naj bi mesto poslanca odstopil nasledniku.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mirana Potrča Borut Pahor Marka Pavlihe Milan M. Cvikl Jerce Legan metka tekavčič Gojmir Lešnjak Gojc Mitje Ribičiča Cirila Silva Črnugelj Miloš Pavlica samo bevk

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zažurali Potrčevih sedemdeset let