objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 14. april 2008 ob 16:45

Dalmatinec Petar Grašo dela vse izredno počasi!
Pevec je v ekskluzivnem intervjuju za naš portal pojasnil, zakaj so morali njegovi feni toliko časa čakati na nov CD in kakšen je njegov odnos z Dinom Radžo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Hrvaški glasbenik Petar Grašo, ki je izjemno popularen tudi izven meja svoje domovine, bo imel 19. aprila koncert v Domžalah. Mi pa smo ga ujeli med obiskom v Ljubljani. In zgovoren Dalmatinec je v intervjuju za naš portal med drugim  povedal, da bo to koncert za dušo, razložil je, zakaj je nanj povabil slovenski glasbenici Rebeko Dremelj in Alenko Gotar, in pojasnil, zakaj so morali njegovi oboževalci kar štiri leta čakati na nov CD, ki bo izšel letos.

Simpatični Grašo pa je bil minuli mesec glavna tarča hrvaških medijev. Pa ne zaradi svoje glasbene vneme in prekomerne ustvarjalnosti, ampak zaradi trača, da naj bi imel afero s hrvaškim košarkarjem Dinom Radžo, kar je pevec že pred kratkim javno zanikal. Toda kljub temu se nismo mogli izogniti temu vprašanju, Grašo pa se je le nasmehnil in rekel, da ga takšna natolcevanja pravzaprav zabavajo. Razložil je, kaj si misli o ljudeh, ki širijo tovrstne neresnice in v kakšnem odnosu sta pravzaprav s hrvaškim košarkarjem. Kaj več pa lahko izveste iz ekskluzivnega intervjuja na našem portalu.
#petar#

 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Petar Grašo Rebeko Dremelj Alenko Gotar Dinom Radžo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Dalmatinec Petar Grašo dela vse izredno počasi!