objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Nedelja, 13. april 2008 ob 11:38

Cristiano Ronaldo postaja najbolje plačan nogometaš v zgodovini
Zvezdnik Manchester Uniteda bo kmalu kasiral vrtoglavih 150.000 funtov na teden
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Odličen nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je pristal na podaljšanje pogodbe z  Manchester Unitedom do leta 2014. S tem pa bo čudežni portugalski deček postal najbolje plačan igralec v zgodovini. Nova pogodba je vredna 40 milijonov funtov. Že prihodnjo sezono bo klub z Old Trafforda 23-letnemu nogometašu povišal plačo kar za 50 odstotkov. Namesto sedanjih 100.00 funtov, bo Ronaldo služil 150.000 funtov na teden. Sedanja pogodba se mu izteče šele leta 2012, s podaljšanjem do leta 2014 pa bo trener Alex Ferguson Portugalca priklenil k Unitedu vsaj še za štiri sezone. Ronaldo bo pogodbo podpisal, preden bo odšel na priprave z reprezentanco za Euro v Avstriji in Švici. S svojo plačo bo tako prehitel bo sedanjeg klubskega rekorderja Waynea Rooneyja, ki kasira 122 tisoč funtov na teden, ter najbolje plačana nogometaša Premier lige Michaela Ballacka (130.000 funtov) in Johna Terryja (120.000 funtov).
Dodajmo, da se za odličnega Portugalca, ki se je spet znašel med kandidati za prestižno nagrado PFA,  potegujejo številni klubi, ki bi si ga na vso moč želeli videti v svojih vrstah. Eden od teh je tudi španski Real Madrid, ki je zanj ponudil rekordnih 125 milijonov evrov, toda za Manchester United očitno premalo.


nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Cristiano Ronaldo Alex Ferguson Waynea Rooneyja, Michaela Ballacka Johna Terryja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Cristiano Ronaldo postaja najbolje plačan nogometaš v zgodovini