objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 17. april 2008 ob 06:15

Vladimir Putin zaradi mlade gimnastičarke zapustil svojo ženo ?
Najmočnejši človek Rusije naj bi se že januarja ločil od svoje žene Ljudmile, da bi se lahko junija poročil s 24-letno Alino Kabajevo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

V Rusiji je v torek odjeknila novica, da se je ruski predsednik Rusije Vladimir Putin ločil od svoje soproge Ljudmile in da se namerava poročiti s 24-letno nekdanjo telovadko v ritmični gimnastiki Alino Kabajevo. Kremelj novice ni želel komentirati. 

Poroko naj bi pripravilo podjetje za načrtovanje tovrstnih slavnostnih dogodkov Art management iz Putinovega rodnega mesta Sankt Peterburg. Putin naj bi se od Ljudmile, s katero imata hčerki Mašo in Katjo, ločil že pred dvema mesecema, z novo izvoljenko pa naj bi junija stopila pred oltar. Rusko prvo damo Ljudmilo je bilo doslej redko videti v javnosti, hčerki 55-letnega ruskega politika, o zasebnem življenju katerega je javno bolj malo znanega, pa živita pod psevdonimi in strogimi varnostnimi ukrepi. Zvezdnica ritmične gimnastike, šampionka Kabajeva, je bila lani kot poslanka Putinove stranke Enotna Rusija izvoljena v spodnji dom ruskega parlamenta, dumo. Njena trenerka Irina Viner se je že bogato poročila. Njen izvoljenec je namreč milijarder in medijski tajkun Ališer Usmanov.
V zadnjem času je pozornost medijev s svojim zasebnim življenjem pritegnil tudi francoski predsednik Nicolas Sarkozy, ki se je po ločitvi v začetku leta poročil z nekdanjo manekenko Carlo Bruni.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
vladimir putin Ljudmile Alino Kabajevo Mašo Katjo Irina Viner Ališer Usmanov Nicolas Sarkozy Carlo Bruni

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vladimir Putin zaradi mlade gimnastičarke zapustil svojo ženo ?