objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 18. april 2008 ob 00:07

Založnik Jana Plestenjaka pri birmi
Boštjan Menart se je minulo nedeljo dopoldne pojavil pri birmi v šentviški cerkvi v Ljubljani; poglejte video!
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Najbolj znan slovenski glasbeni založnik Boštjan Menart (je lastnik založbe Menart) je v nedeljo dopoldne v cerkev v Šentvidu v Ljubljani pripeljal k birmi nam neznanega fanta. Obred je trajal nekaj minut, kot je videti na ekskluzivnem videoposnetku pa cerkveni in verski obredi Boštjanu Menartu niti slučajno niso tuji.
#v1#
Boštjan Menart po naših informacijah že vsaj dve leti ne živi več od glasbene produkcije in prodaje albumov ter cedejev, ampak od uvoza in prodaje plišastih igrač iz Hongkonga, ki jih prodaja v Sloveniji. To svojo dejavnost, ki je že zdavnaj prerasla v Menartov glavni posel, pa zaenkrat skrbno prikriva in se z njim po medijih niti slučajno ne hvali. Zakaj je temu tako, lahko samo ugibamo; morda zato, ker smatra, da se je bolj fino predstavljati kot glasbeni založnik, ne pa uvoznik poceni narejenih igrač v eni od kitajskih tovarn, kjer garajo mizerno plačane ženske, če ne celo otroci. S pevcem Janom Plestenjakom sta odprla tudi že dva lokala Playa, enega v Portorožu in drugega pred kratkim v ljubljanskem BTC. Lastniško razmerje med Menartom in Plestenjakom ostaja skrivnost, slišati pa je, da naj bi Menart skrbel za finance (v ljubljansko Playo pride večkrat zvečer osebno zaključit blagajno), medtem ko naj bi Plestenjakovo pop slavo zvito izkoriščal za medijsko promocijo obeh lokalov.


Tako je po naših informacijah Menart že sklenil pogodbo z založniškim podjetjem Adria Media, da se večina njihovih prireditev odvija v lokalu Playa v BTC; Nova in druge tabloidne edicije Adrie Media pa to medijsko na debelo pokrivajo … češ največji žuri in scena se dogajajo v Playi. Sem seveda spadajo tudi tajni dogovori, da se o Menartu in Plestenjaku piše izključno pozitivno. Menartova žena Nataša je po poklicu inženirka kemije in slikarka ter občasno obiskuje mamo Jana Plestenjaka, razvpito slikarko Doro Plestenjak.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boštjan Menart Janom Plestenjakom nataša Doro Plestenjak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Založnik Jana Plestenjaka pri birmi