objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 20. april 2008 ob 08:13

Katarina Kresal zanika nakup dveh novih luksuznih stanovanj v Izoli
Predsednica LDS trdi, da je v Izoli stanovanje imela, lani pa naj bi ga očitno prodala
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednica LDS Katarina Kresal je za naš portal zanikala govorice, da naj bi v razvpitem izolskem elitnem stanovanjskem kompleksu TPC Livade kupila dvoje luksuznih stanovanj, ki naj bi jih predelala v eno superluksuzno, o čemer se govori po Ljubljani, na svojem blogu pa je o tem pisala tudi nekdanja novinarka Direkta Ana Jud. Kresalova nam je sporočila, da je "v Izoli imela stanovanje, ki ga je uporabljala v zasebne namene. Od lanskega leta ga nima več". Tako Kresalova, čeprav je dikcija njenega pojasnila dokaj nenavadna; zakaj, denimo, je čutila potrebo poudariti, da je stanovanje uporabljala v zasebne namene?!
Kakorkoli, Kresalova v Ljubljani stanuje v elitnem stanovanju znotraj objekta Trnovskih 7, stanovanje, ki je po naših informacijah sicer last njenega intimnega partnerja, ljubljanskega odvetnika Mira Senice, pa premore fantastičnih 500 kvadratnih metrov. Par Kresal-Senica naj bi razmišljal tudi o nakupu enega od bodočih luksuznih vil z bazenom na vrhu ljubljanskega Šumija, ki ga gradi KD Group oziroma Matjaž Gantar, predsednik odbora za gospodarstvo LDS; posamezne vile skupaj z notranjo opremo pa naj bi stale več milijonov evrov. Za revijo Managar je Kresalova tudi povedala, da ima v skladih in na upravljanju naloženih 350.000 evrov, vozi pa štiri leta star terenec porche cayenne.

TPC Livade gradi podjetje Stavbenik (po zamislih in načrtih ljubljanskega arhitekta Janeza Kobeta), ki je v lasti Primorja, znanega iz afere Čista lopata; stanovanjski kompleks je postal medijsko razvpit pred nekaj tedni, ko se je govorilo, da naj bi tam stanovanje po nenormalno nizki ceni dobila tudi nekdanja državna sekretarka Andrijana Starina Kosem, kar je slednja sicer že zanikala. Čeprav je hkrati priznala, da stanovanje v Izoli res išče, ena od uslužbenk Stavbenika pa je novinarjem prostodušno priznala, da naj bi ASK stanovanje v Livadah prevzela maja.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Katarina Kresal Ana Jud Mira Senice Matjaž Gantar Janeza Kobeta Andrijana Starina Kosem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Katarina Kresal zanika nakup dveh novih luksuznih stanovanj v Izoli