objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 20. april 2008 ob 08:13

Katarina Kresal zanika nakup dveh novih luksuznih stanovanj v Izoli
Predsednica LDS trdi, da je v Izoli stanovanje imela, lani pa naj bi ga očitno prodala
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Predsednica LDS Katarina Kresal je za naš portal zanikala govorice, da naj bi v razvpitem izolskem elitnem stanovanjskem kompleksu TPC Livade kupila dvoje luksuznih stanovanj, ki naj bi jih predelala v eno superluksuzno, o čemer se govori po Ljubljani, na svojem blogu pa je o tem pisala tudi nekdanja novinarka Direkta Ana Jud. Kresalova nam je sporočila, da je "v Izoli imela stanovanje, ki ga je uporabljala v zasebne namene. Od lanskega leta ga nima več". Tako Kresalova, čeprav je dikcija njenega pojasnila dokaj nenavadna; zakaj, denimo, je čutila potrebo poudariti, da je stanovanje uporabljala v zasebne namene?!
Kakorkoli, Kresalova v Ljubljani stanuje v elitnem stanovanju znotraj objekta Trnovskih 7, stanovanje, ki je po naših informacijah sicer last njenega intimnega partnerja, ljubljanskega odvetnika Mira Senice, pa premore fantastičnih 500 kvadratnih metrov. Par Kresal-Senica naj bi razmišljal tudi o nakupu enega od bodočih luksuznih vil z bazenom na vrhu ljubljanskega Šumija, ki ga gradi KD Group oziroma Matjaž Gantar, predsednik odbora za gospodarstvo LDS; posamezne vile skupaj z notranjo opremo pa naj bi stale več milijonov evrov. Za revijo Managar je Kresalova tudi povedala, da ima v skladih in na upravljanju naloženih 350.000 evrov, vozi pa štiri leta star terenec porche cayenne.

TPC Livade gradi podjetje Stavbenik (po zamislih in načrtih ljubljanskega arhitekta Janeza Kobeta), ki je v lasti Primorja, znanega iz afere Čista lopata; stanovanjski kompleks je postal medijsko razvpit pred nekaj tedni, ko se je govorilo, da naj bi tam stanovanje po nenormalno nizki ceni dobila tudi nekdanja državna sekretarka Andrijana Starina Kosem, kar je slednja sicer že zanikala. Čeprav je hkrati priznala, da stanovanje v Izoli res išče, ena od uslužbenk Stavbenika pa je novinarjem prostodušno priznala, da naj bi ASK stanovanje v Livadah prevzela maja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Katarina Kresal Ana Jud Mira Senice Matjaž Gantar Janeza Kobeta Andrijana Starina Kosem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Katarina Kresal zanika nakup dveh novih luksuznih stanovanj v Izoli