objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 19. april 2008 ob 10:26

Nocoj fantovščina Damjana Murka!
Na zabavi zaprtega tipa v mariborskem Planetu Tuš naj bi gola zaplesala romska striptizeta Jasmina iz Big Brotherja, Damjana Murka pa naj bi prijatelji pripeli na križ
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Za štajerskega slavčka in najbolj razvpitega mariborskega estradnika Damjana Murka je danes dan D, pravzaprav dan F, saj bo imel fantovščino. Njegovi prijatelji se bodo zvečer zbrali v Planetu Tuš v Mariboru, kamor se bo Murko pripeljal z limuzino podjetja Limo Vegas, predvidoma ob pol osmih zvečer. Po naših informacijah bo na fantovščini Damjanu Murku v čast in užitek gola zaplesala famozna Jasmina alias Jagoda, znana romska striptizeta iz televizijskega resničnostnega šova Big Brother, prijatelji pa naj bi Murka potem celo pripeli na križ. Zabava bo seveda strogo zaprtega tipa, ekskluzivne pravice do posnetkov s fantovščine pa je odkupil naš portal. Objavili jih bomo v prihodnjih dneh!

Kot je znano, se Damjan Murko in njegova sodelavka Maja Žilavec poročita 3. maja, poročni obred v mariborski Stolni cerkvi na Slomškovem trgu pa bo vodil glavni župnik stolnice Stanislav Lipovšek. Ave Marijo bo zapela domžalska diva Alenka Gotar, zabavo za več kot 200 gostov (med njimi bodo številni znani Slovenci) v Festivalni dvorani Lent pa bo vodil radijski voditelj Robert Roškar.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damjana Murka Jasmina Jagoda Maja Žilavec stanislav lipovšek alenka gotar Robert Roškar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nocoj fantovščina Damjana Murka!