objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 30. april 2008 ob 05:35

Zadrogirana Amy si je našla ljubimca
Težavna pevka skače iz postelje v posteljo, njen oče pa si želi, da bi jo zaprli v norišnico
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Pred kratkim so prijatelji zadrogirane Amy Winehouse razkrili, da je Amy svojega ljubljenega moža Blakea Fielderja-Civila, ki trenutno kraljuje v zaporu, prevarala že drugič. Njen prvi ljubimec naj bi bil Američan, in soimenjak njenega moža, Blake Wood, s katerim sta se predajala posteljnim užitkom v londonskem hotelu Plaza.

Njuna romanca naj bi trajala le nekaj tednov, vendar razhod Amy ni razžalostil in se je, ne da bi se ozirala na svojega zaprtega moža Blakea, podala naproti novim seks dogodivščinam. Njena nova žrtev je 24-letni Alex Haynes, pomočnik pevkinega menedžerja. 50-letni Alexov očim Roger Vine je povedal:"Sem v šoku, nisem si mislil, da bi Alex sploh hotel hoditi z dekletom kot je Amy."

V nasprotju z Alexovim očimom pa je 53-letna Janis, mama škandalozne pevke, nad hčerkino izbiro več kot navdušena:"Amy potrebuje fanta, ki bo skrbel zanjo. Upam, da je Alex pravi."  To pa ni nič čudnega, saj Alexa večina prijateljev in znancev opisuje kot moškega, ki bi si ga vsaka tašča želela za zeta. Vendar je Alex pred nekaj dnevi dokazal, da to ni čisto res, saj se je odpravil na celonočno pijančevanje, kar pa besedah njegove mame in očima ni v njegovi navadi. Zato namigujeta, da Amy slabo vpliva nanj. Amyjin oče Mitch, ki ga bolj kot hčerkino ljubezensko življenje skrbi njeno psihično zdravje, je pred kratkim povedal, da bi zelo rad videl, da bi Amy zaprli v psihiatrično bolnišnico.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Amy Winehouse Blakea Fielderja-Civila Blake Wood Alex Haynes, Roger Vine Janis Mitch

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zadrogirana Amy si je našla ljubimca