objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 30. april 2008 ob 05:35

Zadrogirana Amy si je našla ljubimca
Težavna pevka skače iz postelje v posteljo, njen oče pa si želi, da bi jo zaprli v norišnico
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Pred kratkim so prijatelji zadrogirane Amy Winehouse razkrili, da je Amy svojega ljubljenega moža Blakea Fielderja-Civila, ki trenutno kraljuje v zaporu, prevarala že drugič. Njen prvi ljubimec naj bi bil Američan, in soimenjak njenega moža, Blake Wood, s katerim sta se predajala posteljnim užitkom v londonskem hotelu Plaza.

Njuna romanca naj bi trajala le nekaj tednov, vendar razhod Amy ni razžalostil in se je, ne da bi se ozirala na svojega zaprtega moža Blakea, podala naproti novim seks dogodivščinam. Njena nova žrtev je 24-letni Alex Haynes, pomočnik pevkinega menedžerja. 50-letni Alexov očim Roger Vine je povedal:"Sem v šoku, nisem si mislil, da bi Alex sploh hotel hoditi z dekletom kot je Amy."

V nasprotju z Alexovim očimom pa je 53-letna Janis, mama škandalozne pevke, nad hčerkino izbiro več kot navdušena:"Amy potrebuje fanta, ki bo skrbel zanjo. Upam, da je Alex pravi."  To pa ni nič čudnega, saj Alexa večina prijateljev in znancev opisuje kot moškega, ki bi si ga vsaka tašča želela za zeta. Vendar je Alex pred nekaj dnevi dokazal, da to ni čisto res, saj se je odpravil na celonočno pijančevanje, kar pa besedah njegove mame in očima ni v njegovi navadi. Zato namigujeta, da Amy slabo vpliva nanj. Amyjin oče Mitch, ki ga bolj kot hčerkino ljubezensko življenje skrbi njeno psihično zdravje, je pred kratkim povedal, da bi zelo rad videl, da bi Amy zaprli v psihiatrično bolnišnico.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Amy Winehouse Blakea Fielderja-Civila Blake Wood Alex Haynes, Roger Vine Janis Mitch

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zadrogirana Amy si je našla ljubimca