objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 9. maj 2008 ob 05:31

Vprašanje za 10.000 evrov? Je Mark Žitnik Damjanu Murku plačal ali ne?
Urednik Paprike ne pove, kdaj bo in če sploh bo posnetek razvpite poroke
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Prvi človek TV Paprike Mark Žitnik še ne ve, kdaj bo na spored uvrstil tako imenovano posebno televizijsko reportažo s poroke razvpitega Damjana Murka in Maje Žilavec, ki je bila prejšnjo soboto v Mariboru. Oziroma, ali bo posnetek Murkove poroke na TV Paprika sploh kdajkoli predvajan. Kot je znano, sta Žitnik in Murko pred časom sklenila dogovor o ekskluzivnih pravicah TV Paprike do televizijskega snemanja poroke v mariborski stolni cerkvi in kasnejše zabave v Festivalni dvorani Lent. Za osvežitev spomina: o sklenitvi dogovora med Žitnikom in Murkom je dramatično poročala tudi tabloidna revija Nova. Po naših informacijah naj bi Žitnik za ekskluzivne televizijske pravice Damjanu Murku zagotovil 10.000 evrov, plačilo pa bi moralo biti izvršeno najkasneje do 3. maja, torej dneva poroke. Murko pa naj bi s tem denarjem tudi pokril del finačnih stroškov ne ravno poceni medijske poroke, ki je po naši oceni stala približno 15.000 evrov.


Na sami poroki in zabavi v Festivalni dvorani pa so se razširile govorice, da Murko denarja za televizijske pravice ni dobil, zato naj bi se med zabavo držal tako zamišljeno in resno. Tudi Marka Žitnika v Maribor ni bilo, kajti prvomajske praznike je preživel v svoji vili v Umagu, skupaj s prijateljem Rokom Strletom, direktorjem podjetja Privat d.o.o., ki izdaja program TV Paprike. Žitnik o podrobnostih dogovora med podjetjem Privat d.o.o. in Damjanom Murkom ni želel govoriti, po elektronski pošti nam je poslal samo naslednje sporočilo: "Dogovor med Privat d.o.o. in Damjanom Murkom, v zvezi z odkupom televizijskih pravic za poroko Damjana Murka je poslovna skrivnost med obema vpletenima strankama. Zato je ne morem in ne želim komentirati …" Pri tem je zanimivo, da smo Žitniku prošnjo za komentar poslali že v nedeljo dopoldne, vendar nam je preko sms sporočil, da nam bo vse v zvezi z dogovorom predal v ponedeljek, ko bo prišel do službenega računalnika. V ponedeljek pa smo dobili samo zgornje pisanje, čeprav smo na podlagi njegovega sms sporočila pričakovali, da nam bo pokazal kopijo pogodbe ali vsaj pisnega dogovora. Na naše dodatno vprašanje, kdaj bo predvajan posnetek poroke in zabave na sporedu TV Paprike in v kateri oddaji, pa nam je Žitnik odgovoril, da "bodo ob tej priložnosti pripravili posebno oddajo v kateri bomo gostili mladoporočenca, ki bosta komentirala posnetke in gledalcem zaupala marsikatero podrobnost. Termin oddaje zaradi zahtevne montaže še ni potrjen bo pa znan gledalcem v roku nekaj dni v dnevnem časopisju kjer napovedujemo naš program". Po naših informacijah naj bi Žitnik Damjanu Murku zagotovil objavo poroke v oddaji Bonboniera, ki pa jo je medtem že ukinil. Zadnja Bonboniera je bila na sporedu 30. aprila, zdaj pa Žitnik enostavno vrti ponovitve starih oddaj. Ker nam je Žitnik tudi zagotovil, da naj bi, citiramo: "podjetje Privat d.o.o v Mariboru imelo kar dva snemalca, ki sta nevesto in ženina spremljala vse od jutra pa do odhoda zadnjega gosta, tako da smo zabeležili vse podrobnosti. Ker je tvoja ocena, da paprikinih snemalcev ni bilo verjetno narejena na osnovi poznanstev z nekaterimi od naših, pa ti lahko povem, da celih pet let od kar je paprika nase fante rad razbremenim v casu vikendov in najamem zunanje sodelovce, kot je bilo tudi tokrat", nas je zanimalo, ali to dejansko drži. Med Murkovo poroko in zabavo namreč nismo opazili nobenih snemalcev TV Paprike, kaj šele dveh kamer, o katerih je govoril Žitnik. Na prizorišču medijske poroke leta je bila namreč televizijska ekipa Pop TV in še en neznan snemalec, ki nam je povedal, da dela za neko agencijo (imena agencije ni vedel, ker naj bi ga angažirali po telefonu), sicer pa v glavnem snema za mariborsko lokalno televizijo Net TV. Ko smo na to opozorili Marka Žitnika, pa se nam ni več odzval.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mark Žitnik Damjana Murka Maje Žilavec Rokom Strletom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

Sreda, 16. oktober 2019 ob 23:46


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
winken

Sreda, 21. december 2016 ob 08:19


Samo živi ali tudi uživa?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vprašanje za 10.000 evrov? Je Mark Žitnik Damjanu Murku plačal ali ne?