objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 15. maj 2008 ob 06:41

Govorice so bile točne: zakonca Menart ločena
Glasbeni založnik Boštjan Menart in nekdanja žena Nataša naj bi se ločila zaradi Jana Plestenjaka; Menart zanika namigovanja ...
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Boštjan Menart, glasbeni založnik in trgovec s plišastimi igračami iz Hongkonga, ter slikarka Nataša Menart, sta se ločila. Govorice o njuni ločitvi so se pojavile že pred časom, razlog ločitve pa naj bi bilo Menartovo tesno prijateljevanje s pevcem Janom Plestenjakom. Po naših informacijah je Nataša Menart najprej prenehala hoditi na njun družinski vikend v Umagu, ko je tja prišel Plestenjak, po vedno dobro informirani ljubljanski gejevski sceni pa se je začelo tračariti, da sta Menart in Plestenjak celo intimna partnerja. Hkrati pa sta Menart in Plestenjak zagotovo postala poslovna partnerja in skupaj odprla dva lokala po imenu Playa, enega v Portorožu in drugega v Ljubljani. Zadnje čase je tudi videti, da je Menart opazno shujšal, njegov slog oblačenja pa je postal neverjetno podoben slogu Jana Plestenjaka.

Kmalu po objavi članka nas je poklical Boštjan Menart. Potrdil je novico o ločitvi in hkrati absolutno zanikal govorice in namigovanja, da bi bil kakorkoli drugače povezan z Janom Plestenjakom, razen tega, da sta poslovna partnerja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boštjan Menart Nataša Menart Janom Plestenjakom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Govorice so bile točne: zakonca Menart ločena