objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Petek, 16. maj 2008 ob 06:51

Minister Zver bo letos dvakrat dedek, noseči sta obe njegovi hčerki!
Razvpita lepotička in nekdanja misica Manca Zver in njena mlajša sestra Urša pričakujeta naraščaj
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Minister za šolstvo in šport Milan Zver bo, še letos, dvakrat postal dedek. Noseči sta namreč obe njegovi hčerki, starejša in medijsko neprimerno bolj razvpita Manca ter mlajša Urša. Pravzaprav bo prva rodila Urša, rok ima namreč že oktobra, medtem ko Manca dojenčka pričakuje šele za božič.
Kot je znano, nekdanja miss Hawaiian Tropic, Manca Zver, hodi z Miho Matičičem, ki je do oktobra lani veljal za enega bolj zaželenih ljubljansko-domžalskih samcev; je direktor Visoke šole za dizajn in sin znanega zobozdravnika Mira Matičiča, medtem ko je italijansko šolo Callegari, predhodnico Visoke šole za dizajn, v Slovenijo pripeljala njegova mama, dizajnerka Nada Matičič. 19-letna Urša Zver, ki se medijev prejkone izogiba, pa študira v prvem letniku Poslovne šole v Celju (je praktično sošolka razvpite starlete Alme Brdžanović), njen fant pa je javnosti neznan Marcel iz Litije.

Milan Zver je za naš portal povedal, da se funkcije "mladega" dedka zelo veseli, nenazadnje je kot minister ves čas dosedanjega mandata delal na pospeševanju rodnosti v Sloveniji.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
milan zver Manca Urša Miho Matičičem Mira Matičiča Nada Matičič Alme Brdžanović Marcel

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Minister Zver bo letos dvakrat dedek, noseči sta obe njegovi hčerki!