objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 16. maj 2008 ob 12:19

Bo superzvezdnik Ronaldo zapustil rdeče vrage?
Številka sedem in najboljši igralec Manchester Uniteda pravi, kako rad bi igral v Španiji
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Igralec Manchester Uniteda, 23-letni Portugalec Cristiano Ronaldo, je šokiral klub, ko je naznanil, da bo razmislil ali bo še igral na Otoku. Ronaldo je povedal: "Srečen sem tukaj, o prihodnosti bom razmišljal po finalu lige prvakov. Vem, da sem večkrat omenil, da bi rad igral v Španiji, vendar so sanje nekaj popolnoma drugega kot realnost. Zadovoljen pa sem, ker vem, da je Real Madridu všeč moja igra."
V nogometnem klubu zagotovo niso pričakovali, da jih namerava Ronaldo tako kmalu zapustiti, saj je lanskega aprila s šefom Manchester Uniteda, Alexom Fergusonom, podpisal petletno pogodbo, zato ga ta najverjetneje ne bo kar tako zlahka spustil iz rok. Ronaldo pa bo zagotovo igral naslednjo sredo v Moskvi, kjer se bodo rdeči vragi pomerili s Chelseajem.

 


 


 


 


  

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Cristiano Ronaldo Alexom Fergusonom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bo superzvezdnik Ronaldo zapustil rdeče vrage?