objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 19. maj 2008 ob 06:04

Bojan Šrot hodi z načrtovalko porok!
Nova intimna prijateljica je domžalska svetnica in podjetnica Katarina Karlovšek; v SLS dvomijo, da gre za resno zvezo
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Na 20. obletnici ustanovitve Slovenske kmečke zveze v ljubljanskem Grand hotelu Union (zgodila se je prejšnjo nedeljo) je predsednik Slovenske ljudske stranke in celjski župan Bojan Šrot predstavil novo intimno spremljevalko, ki je z njim sedela v častni prvi vrsti. Gre za domžalsko občinsko svetnico Katarino Karlovšek (izvoljena je bila na Listi za Domžale, ki jo vodi nesojeni domžalski župan Peter Verbič; sam Verbič naj bi bil sicer politično blizu Janševe SDS) in podjetnico na področju organizacije dogodkov in celo načrtovanja porok. O Katarini Karlovšek smo na našem portalu pred časom že pisali, ko se je potegovala za šefico stikov z javnostmi na SLS (kasneje je to mesto dobila Lejla Kogej), z Bojanom Šrotom pa sta se začela pojavljati tudi na nekaterih družabnih eventih.


Bojan Šrot je že nekaj časa ločen in živi sam z dvema otrokoma (uradno kot samohranilec), v Celju pa naj bi imel celo status nekakšnega plejboja. Zato v zakulisju SLS ob Katarini Karlovšek mnogi dvomijo, da gre za dolgoročno zvezo, čeprav naj bi jih Šrot po svoje presenetil, ker je skupaj z njo prišel v dvorano Union. Slovenske novice, ki sodijo med lastništvo Pivovarne Laško oziroma Bojanovega brata Boška Šrota, po novem daleč najbogatejšega Slovenca, pa so ob tem zapisale, da so "mali ekrani ujeli novo Šrotovo samozavest in seveda tudi novo spremljevalko". Toda ob tem so Novice  pomenljivo zamolčale njeno ime; bogsigavedi zakaj, čeprav dopuščamo možnost, da gre za čisto navadno površno novinarstvo. Hkrati pa so novinarji Slovenskih novic ob Šrotovem nastopu zapisali nekaj glorificiranih stavkov, ki se jih ne bi sramovali niti bivši jugoslovanski časniki sredi Titove ere. Citiramo: "Ob 20. obletnici ustanovitve Slovenske kmečke zveze pa se je Bojan Šrot le izkazal. Njegova ravnopravšnja ostrina in aktualnost, iskreno sočutje do navadnega slovenskega človeka, predvsem pa zmožnost preseganja antiblokovskih delitev ter sinteze tradicije in novih političnih trendov so bili tokrat predstavljeni v boljši luči … "

Podjetje za organizacijo in izvedbo prireditve, ki ga vodi Katarina Karlovšek, se imenuje Innini, sedež pa ima v Domžalah.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
bojan šrot Katarino Karlovšek Peter Verbič Janševe Lejla Kogej Boška Šrota

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Bojan Šrot hodi z načrtovalko porok!