objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 21. maj 2008 ob 10:08

Čepinova poje: Daj mi daj, vse od začetka … tu te čaka čista desetka ...!
Ekskluzivno: razvpita televizijska voditeljica Urša Čepin prvič v živo nastopila kot pevka; poglejte video!
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Televizijska voditeljica Urša Čepin (Glasbene želje na TV Paprika) je v petek zvečer prvič v živo nastopila kot pevka  – na tradicionalni prireditvi Adam in Eva z napako, v ljubljanskem Grand hotelu Union. No, na odru je bila res v živo (z bujnim oprsjem in za oprsje ter zgornji del telesa nekoliko presuhimi nogami; po asinhronem gibanju sodeč pa je imela tudi blazno tremo), glasba in petje pa sta bila seveda na playback. Čepinova je zapela za zdaj njeno edino pesem z naslovom Desetka; avtor glasbe, ki močno spominja na znameniti srbski turbo folk, je mariborski estradnik Domen Kumer, besedilo pa je sestavil odgovorni urednik Paprike Mark Žitnik. Čepinova, katere glasbeno kariero financira njen mož Aleš Čepin, lastnik ljubljanskega podjetja za prodajo domačih in uvoženih bolj ali manj rabljenih avtomobilov Paleste, je za Desetko že posnela videospot, ki pa ga je žal moč videti samo na TV Paprika. Videospot so posneli v Portorožu, in zanimivo, prestižen lamborghini, na katerem Čepinova sedi in poje v spotu, ji je posodil razvpiti ljubljanski podjetnik Rok Furlan, imenovan Tyson. Furlan in Čepin sta namreč prijatelja, sicer pa Furlan hodi z nekdanjo smučarsko prvakinjo Urško Hrovat.

In še refren, ki ga v Desetki poje Urša Čepin: Daj mi daj, vse kar zamujam … ona nima, kar jaz ponujam … Daj mi daj, vse od začetka ... tu te čaka čista desetka ...!
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urša Čepin Domen Kumer Mark Žitnik Aleš Čepin Rok Furlan Tyson Urško Hrovat

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Čepinova poje: Daj mi daj, vse od začetka … tu te čaka čista desetka ...!