objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 26. maj 2008 ob 10:41

Zanimivo: tudi Golobiču in stranki Zares pada rejting
Ninamedia: Na volitvah danes bi zmagali Socialni demokrati, najbolj priljubljen politik pa je še vedno Danilo Türk
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Podpora vladi je sodeč po rezultatih ankete, ki jo je za Pop TV in časnik Dnevnik opravila Ninamedia, v mesecu maju padla. Delo vlade je kot uspešno ocenilo 34,6 odstotka vprašanih. 58,4 odstotka anketiranih vlado vidi kot neuspešno, 7,0 odstotka anketiranih pa je odgovorilo z "ne vem".
Če bi bile volitve danes, bi zmagala SD. Svoj glas bi ji namenilo 19,1 odstotka anketiranih, kar je za 1,1 odstotne točke manj v primerjavi z aprilskim merjenjem. Sledi ji SDS, ki bi prejela 16 odstotkov, kar je tudi manj kot mesec poprej, ko bi za največjo vladno stranko volilo 18,9 odstotkov. Podpora je, sodeč po rezultatih ankete, padla tudi Zares. V maju so prejeli 6,2 odstotkov glasov, v aprilu pa 7,7 odstotkov. Na četrto mesto se je s 5,7 odstotka glasov povzpela SNS, ki je v majskem merjenju prehitela LDS. Za slednjo bi volilo 5,4 odstotka vprašanih. Sledi DeSUS, kateremu je podpora v primerjavi z aprilskim merjenjem zrasla za 0,1 odstotne točke. NSi je prejela 1,7 odstotka, za njo se je uvrstila SLS z 1,6 odstotka podpore. Lipa bi prejela 0,5 odstotka, medtem ko bi zanjo v aprilu volilo 0,8 odstotka vprašanih.
Na lestvici priljubljenosti politikov še vedno vodi predsednik države Danilo Türk z oceno 4,46. Drugi ostaja evropski komisar Janez Potočnik (3,64), tretje mesto je dosegel predsednik SD Borut Pahor z oceno 3,43. Na četrtem mestu je ljubljanski župan Zoran Janković (3,39), kot peti se je na lestvico uvrstil minister za javno upravo Gregor Virant (3,34). Sledi mu predsednik Zares Gregor Golobič (3,06), za katerim se je uvrstil njegov strankarski kolega in poslanec Matej Lahovnik z oceno 3,05. Prvak SNS Zmago Jelinčič Plemeniti je zavzel osmo mesto (3,03), deveti na lestvici je predsednik DeSUS in minister za obrambo Karl Erjavec (3,02), deseti pa  je poslanec Socialnih demokratov Miran Potrč (2,96). Sledijo predsednica LDS Katarina Kresal, minister za šolstvo in šport Milan Zver, predsednik vlade in SDS Janez Janša pa je zasedel 13. mesto.
Anketo je agencija Ninamedia izvedla na reprezentativnem vzorcu 1000 državljanov.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Danilo Türk Janez Potočnik zoran janković Gregor Virant Gregor Golobič matej lahovnik Zmago Jelinčič Plemeniti karl erjavec miran potrč Katarina Kresal milan zver Janez Janša

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zanimivo: tudi Golobiču in stranki Zares pada rejting