objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 27. maj 2008 ob 02:17

Stojan Auer naj bi se ponujal SDS, toda Janez Janša je proti
Prvak Liste za pravičnost in razvoj zanika govorice, da naj bi svoje usluge nudil največji vladni stranki
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Stojan Auer, nekdanji televizijski zvezdnik, mariborski mestni svetnik in predsednik Liste za pravičnost in razvoj, naj bi se ponujal SDS, da bi na jesenskih volitvah na njihovi listi kandidiral za poslanca v državnem zboru, trdijo naši viri iz največje vladne stranke. Toda proti Auerjevi kandidaturi naj bi bil predsednik vlade in SDS Janez Janša; menda zato, ker Auer ne velja za ravno najbolj zanesljivega političnega zaveznika, čeprav naj bi Auer za izvolitev imel kar precejšnje možnosti. Poleg tega naj bi bil Auer koristen zato, ker ima za seboj lokalno televizijsko in radijsko postajo Net TV in Radio Net.
Stojan Auer je za naš portal te informacije zanikal in dejal, da je vse, kar zadeva letošnje volitve, povedal v nedavnem intervjuju za Večer, kjer je med drugim izjavil, da naj bi "dobili kar nekaj apelov strank, da so se pripravljene z nami pogovarjati. Pa ne samo naštete (novinar, ki je Auerja intervjuval, je pred tem omenil NSi, SDS in Jelinčiča; op.a.), ampak, zanimivo, tudi SLS je izrazila interes. Lista za pravičnost in razvoj nima interesov onstran Trojan, ima cilje v Mariboru. Nacionalni interesi so tudi tukaj, ne zgolj v Ljubljani". Auer se je še pohvalil, da "je res, smo zanimivi vsem strankam, kar razumem kot pohvalo za dosedanje delo. Še vedno mislim, da je odločitev o tem, kdo se lahko pogovarja z nami, v tej fazi odvisna od tega, kdo bo razumel naše težnje. Katera stranka se sploh poteguje za to regijo? Če bi katerakoli stranka pokazala interes, da se bo borila za Štajersko oziroma za Maribor, se bomo z velikim veseljem pridružili. Ampak še nobena od teh strank se ni jasno izrazila glede tega. Ko gledam v državnem zboru, kako se med seboj kregajo poslanci iz Maribora in Štajerske, kar se Primorci recimo ne, je to sramota. Čas je, da bi se nekdo potegnil za Maribor in Štajersko. Da bi se v parlamentu slišal Maribor".
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Stojan Auer Janez Janša Jelinčiča

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Stojan Auer naj bi se ponujal SDS, toda Janez Janša je proti