objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 12. junij 2008 ob 05:39

Hudo nabuhli Miši Molk se je na modni reviji strgala preozka bluza
Suhici večera pa sta bili Bernarda Jeklin in Hermina Kovačič
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Na prvi modni reviji BMW Fashion & Art Week, ki ga v imenu revije Modna Jana pripravljata Barbara Žnidar in Sašo Radovič, se je v ponedeljek zvečer na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču pojavila tudi novopečena varuhinja pravic televizijskih gledalcev Marija Miša Molk. Njen prihod je bil v pričakovanem MMM slogu: malo je zamudila, da bi jo vsekakor vsi videli (stara finta), prišla je v družbi mlade televizijske voditeljice Maše Kljun (še ena stara finta), ki na TV Slovenija vodi mladinsko oddajo Jasno in glasno, in se počila v prvo vrsto. Žal pa se je nekdanji prvi dami slovenske televizije pošteno zalomilo pri obleki. Črn hlačni kostim je njene, že tako nerodno velike obline, napihnil v debelost (njena nabuhlost je nekatere prisotne dobesedno šokirala), očitno preozka bluza pa se ji je na desni strani – zaradi pritiska, oh groza – na koncu celo strgala … Ob pogledu na takšno Molkovo se je verjetno mnogim zazdelo, da bi nujno potrebovali tudi varuhinjo pravic modnega okusa.


Po drugi strani pa smo opazili dve novopečeni strašni suhici. To sta bili upokojena urednica Jane in Lady Bernarda Jeklin in urednica prestižnega magazina Diners Club Hermina Kovačič. Jeklinova je močno shujšala zaradi operacije ledvičnih kamnov, toda brez skrbi, z njo je vse okej. Pred kratkim se je potapljala na otoku Palau in šla 45 metrov globoko. Kar je celo globlje, kot uradno dopušča njen potapljaški izpit. Zakaj je shujšala Hermina Kovačič, pa ostaja skrivnost. Po nekaterih govoricah gre za posledico predvolilne kampanje katastrofalno poraženega predsedniškega kandidata Lojzeta Peterleta, kjer je bila Kovačičeva urednica Peterletovih spletnih strani in svetovalka v njegovem volilnem štabu, drugi pa trdijo, da je shujšala zaradi sodelovanja z razvpitim lastnikom slovenskega Dinersa Tomažem F. Lovšetom (čeprav Kovačičeva trdi, da Lovšeta praktično ne vidi), zaradi katerega naj bi delovno mesto urednice magazina pred časom zapustila prav tako razvpita Jerca Legan, aktualna temnolasa intimna spremljevalka poslanca Pahorjevih Socialnih demokratov Milana M. Cvikla.

Bernarda Jeklin, Hermina Kovačič, legendarna televizijska modna ikona Jožica Brodarič in solastnica tako imenovane trgovine s konceptom Valentine Smej Novak, so tudi članice posebne žirije, ki bo danes zvečer, na gala zaključku  BMW Fashion & Art Week, podelila prestižno nagrado za slovenskega modnega kreatorja leta.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Barbara Žnidar Sašo Radovič Marija Miša Molk Maše Kljun Bernarda Jeklin Hermina Kovačič Lojzeta Peterleta Tomažem F. Lovšetom Jerca Legan Pahorjevih Milana M. Cvikla Jožica Brodarič Valentine Smej Novak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Hudo nabuhli Miši Molk se je na modni reviji strgala preozka bluza